Zirvede Haber

MHP Yıldırım’da Kadir Taşçı’ya Güven Oyu!

MHP Yıldırım’da Kadir Taşçı’ya Güven Oyu!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa, 14. Olağan Yıldırım İlçe Kongresi Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mevcut MHP Yıldırım İlçe Başkanı Kadir Taşçı’nın tek aday olduğu seçime MHP’li delegeler de yoğun katılım gösterdi.

MHP Yıldırım'da Kadir Taşçı Güven tazeledi!

SİMLANUR İNCE – GÜLSÜN ARSLAN / BURSADA BUGÜN

MHP Bursa, 14. Olağan Yıldırım İlçe Kongresi Barış Manço Kültür Merkezi‘nde düzenleniyor. Mevcut MHP Yıldırım İlçe Başkanı Kadir Taşçı’nın tek aday olduğu seçimde MHP’li delegeler de yoğun katılım sağladı.

Gerçekleştirilen kongreye, MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve çok sayıda parti mensubu katıldı.

MHP Bursa Yıldırım Ilçe Başkanı Kadir Taşçı‘nın konuşmalarından satırbaşları ise şöyle;

Muhterem hanımefendiler beyefendiler, hepiniz 14. Olağan kongremize hoşgeldiniz. Sizleri saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetlerimle selamlıyorum. 54 yıllık siyasi geleneği bir asrı aşan fikriyatıyla milliyetçi hareket partisi, güzelin, iyinin, ve doğrunun tarafıdır. Türk milletinin yeminlerine sonuna kadar sadıktır.

“BİZİM İÇİN SİYASET MİLLETE HİZMET AŞKIDIR”

Bizim için siyaset, millete hizmet gayesinin bir aşkla adanmışlıkla taçlanmış ülkücü eylemidir. Önce ülkem ve milletim sonra partim sonra ben anlayışıyla Türk milletinin bekasını müdafa yeminidir.

“MİLLET ŞAHİT, TARİH TANIK, ALLAH ALİM”

Aziz dava arkadaşlarım, kıymetli misafirler biz Milliyetçi Hareket partisiyiz. Bazen bitmeyen bir mücadele bazen tükenen umutlar bazen yükselen kahramanlık bazen de çelik bir yumruk olduk. Bazen yufka yürek, bazen kadife el içindeki demir yumruk bazen hayırsever bir vicdan ve sızlayan gönül olduk. Bazen usta bir elden çıkan hat olup besmeleyle kağıda döküldük. Bazen göz nurunuyla Allah aşkını nakşeden bir mihriban çinisi olduk. Allah adına yapılan cenkler, Allah adına yükselen minareler allah adına açılan eller olduk, Hayır dualarla secdeye varan alınlar evlat hasretiyle kavrulan yüreklerin çektiği tesbihler gözü yollara dalmış, gözyaşlarını evladının toprağına akıtmış analar babalar olduk. Millet şahit, tarih tanık, Allah alim. Millet aşkı ile toprağa düşen nur yüzlü, korkusuz yürekli, gür sesli şehitler olduk.

“EL BİRLİĞİ ILE ÇALIŞACAĞIZ”

Türk milletinin manevi muhafızlığını görev bildik. Nefsimizi terbiye edip, sinesinden doğduğumuz Türk milletine varlığımızı armağan ettik. Kıymetli gönüldaşlarım, biliyoruz ki gücümüzün kaynağı, aziz milletimizin takdir ve teveccühünü kazanmanın yolu birlik ve beraberliğimizdir. Yarından itibaren, büyük bir inanç ve heyecan ile yeniden başlayacağız. Yarından itibaren milletimizin gönlünü ve yüreğini kazanmak için
el birliği, güç birliği yaparak daha fazla çalışacağız.

“EMİN ADIMLARLA YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Hedefimiz ayırmadan, ayrışmadan Türk ve türkiye yüzyılı için yerelde iktidar, ülkede istikrar sağlamaktır Genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli bey’in Bmbizlere işaret ettiği hedefler doğrultusunda onun ayak izlerini takip ederek
Emin adımlarla yılmadan yorulmadan milliyetçi ülkücülere yakışır adanmışlık ve sarsılmaz inançla ülkemiz ve milletimizin kutlu yarınları için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile sözlerimi sonlandırırken yüce allah’tan gerçekleştirdiğimiz kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor. Burada bizimle olma nezaketini gösteren, katılım sağlayan siz değerli konuklarımıza, kıymetli ülküdaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Sağolun varolun allah’a emanet olun.”

Milliyetci Hareket Partisi Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu’nun konuşmalarından satırbaşları şöyle;

Kongremizin ülkemize ve Bursa’mıza hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Bildiğiniz gibi bende Yıldırım llçe Başkanlığında yetişmis bir siyasetçiyim. Dolayısıyla Yıldırım benim için ayrı bir yer.  Cenabı Allah yıldırıma güzellik vermiş, sıkıntılar da var ama siyasete düşen Yıldırıma değer katmak. Inşallah önümüzdeki dönem Yıldırım İlçe Teşkilatımız üzerine düşeni yapacaktır.

“HİÇ BİR NİMET, KÜLFETSİZ OLMUYOR”

Ülkemizin şartlarını hep birlikte yaşıyoruz. Türkiye yeni yüzyıla yeni mührünü vurmaya kararlı olan bir yönetimle girdi. Evet sıkıntılarımız çok ama hiç bir nimet külfetsiz olmuyor. Türkiye çok uzun zamandan beri ilk defa kendi siyasetini uygulayan güçlü bir konumda yer alıyor.

“BURSA’DA 3 İLÇEYİ DE ALACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partimizin tüm derdi devleti ve milletidir. Dolayısıyla bu konudaki hassasiyetimiz en üst seviyede devam ediyor. Hedefimiz MHP’nin ve CHP’ nin belediyelerini korumak ve savunmak. Çok şükür Bursa ilimiz Büyükşehir ve ilçeleri olarak diğer şehirlere  göre daha başarılı oldu. Sadece üç ilçe Cumhuriyet Halk Partisinde. Cenabı Allah nasip ederse önümüzdeki dönem bu belediyelerde de Cumhurun muvaffakiyeti için mücadele edeceğiz. Inşallah meclis açıldıktan sonra vatandaşlarımızın önemsediği konuları ele alacağız.  Bildiğiniz gibi Genel Başkanımızın emeklilere yönelik yaptığı çalışmalar vardı. Milliyetçi  Hareket Partisi de her zaman arkasında. Seçilecek heyetimize başarılar diliyorum, hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

Mevcut İlçe Başkanı Kadir Taşçı‘nın tek aday olduğu kongre seçiminde oy kullanma işlemi başladı.

Mevcut İlçe Başkanı Kadir Taşçı, İlçe Başkanlığı görevine devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ