Zirvede Haber

GÖYCE ZENGEZUR TÜRK CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANI MEHMET ALİ ARSLAN, KIZIL ELMA KADIN DERNEĞİ’NİN 2. YIL DAVETİNDE ONUR KONUĞU OLDU

GÖYCE ZENGEZUR TÜRK CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANI MEHMET ALİ ARSLAN, KIZIL ELMA KADIN DERNEĞİ’NİN 2. YIL DAVETİNDE ONUR KONUĞU OLDU

Etkinliğe katılan birçok bilim insanı, yazar ve şairin yanı sıra yerel topluluğun ileri gelenleri, Bakan Arslan’ı ağırladı.

Goyce Zengezur Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan, Kızıl Elma Kadın Derneği’nin kuruluşunun 2. yıl davetine katılarak plaketle onurlandırıldı.

Goyce Zengezur Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan, ülkenin dış ilişkilerinin önemli bir temsilcisi olarak Kızıl Elma Kadın Derneği’nin kuruluşunun 2. yıl davetine icabet etti. Etkinliğe katılan birçok bilim insanı, yazar ve şairin yanı sıra yerel topluluğun ileri gelenleri, Bakan Arslan’ı ağırladı.

Etkinlik sırasında Bakan Arslan’a, ülke için gösterdiği üstün çaba ve katkıları nedeniyle özel bir plaket sunuldu. Plaket töreninde Bakan Arslan, ülke için mücadele eden her bireye teşekkür ederek, Kızıl Elma Kadın Derneği’nin toplumsal kalkınmaya sağladığı değeri vurguladı. Ayrıca, bilim insanları, yazarlar ve şairlerin etkinliğe katkıda bulunmasının ülkenin kültürel zenginliğine katkı sağladığını belirtti.Dışişleri Bakanı Mehmet Ali Arslan, Kızıl Elma Kadın Derneği’nin 2. yıl davetine katılarak ve plaketle onurlandırılarak bu özel günü kutladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ