Zirvede Haber

Hazal Çakmak; Rol Model Olmak İçin Basamakları Adım Adım Çıkıyorum!

Hazal Çakmak; Rol Model Olmak İçin Basamakları Adım Adım Çıkıyorum!

Türkiye’de 1926’dan beri kutlanan Zafer bayramı, son yıllarda meydanların yanı sıra sosyal medyada sanatçıların paylaşımlarında da ana gündem maddesi. Türkiye’nin tescilli güzellerinde Hazal Çakmak, milli birlik ve beraberlik ruhunu mesajında yansıtırken zafer coşkusunu üst segmente taşıdı.

Hazal Çakmak; “Milletimizin cesareti ve azmi sayesinde kazanılan zaferin ışığında, 30 Ağustos’u coşkuyla kutluyoruz. Kahramanlık destanının yazıldığı 30 Ağustos’ta, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos’un ışığında, millet olarak her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimize olan inancımızı tazeliyoruz.” dedi.

Hazal Çakmak; meslektaşlarıyla farklı projelere imza attıklarını belirterek; “Ülkemiz gerek pandemi gerekse doğal afetlerle sarsıldığı zorlu bir süreçten geçti. Biz Türkiye’nin geleceği modern yüzü olarak gelecek güzel günlerin eskisinden daha da yakın olduğunu görüyoruz.” dedi.

Hazal Çakmak kimdir? Ne İş Yapıyor?

Miss Koza’da ve Miss Tourism Turkey 2020 yarışmalarında Türkiye Güzeli seçilen Hazal Çakmak kimdir? merak ediliyor. Peki, Hazal Çakmak kimdir? Miss Tourism Türkiye Güzeli Hazal Çakmak kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Hazal Çakmak’ın hayatı ve biyografisi…

Hazal Çakmak, 16 Haziran 1997’de İzmir’de dünyaya geldi. 26 yaşındaki Türkiye güzeli terazi burcudur. İzmir Kız Lisesi’nden mezun olan Türkiye Güzeli Hazal Çakmak, eğitimine ODTU Sosyoloji Bölümü’nde devam etti.
Dans konusunda da yetenekli olan Hazal Çakmak, 2015 yılında kısa bir süre tango ve swing dansı ile ilgilendi. Yine çok kısa bir süre Mehmet Özgür Ersan’ın yönettiği Kirpi Dergisi’nde yazdı.
Dans ve editoryal yeteneklerinin yanı sıra güzelliğine de güvenen Hazal Çakmak, 2020 yılında jüri üyelerinin Eva Maya, Banu Alkan ve Ece Gursel olduğu Miss Koza ve Miss Tourism Turkey yarışmalarında birinci oldu.”ULUSLARARASI İŞLERE İMZA ATMAK İSTİYORUM”

Miss Koza ve Miss Tourism Turkey yarışmalarında birincilik elde eden Hazal Çakmak: “Gelecekte uluslararası işlere imza atarak, sadece başarılarından söz edilen bir isim olmak istiyorum. Modellik dışında sinema ve televizyon dünyasında da kendime yer edinmek amacındayım. Aldığım birkaç film teklifi de oldu, ancak şu an değerlendirme aşamasındayım. Güzel ve aklıma yatan senaryolar olursa, oyunculuk konusunda da başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.

Hazal Çakmak, güzellik yarışmalarında birinci olduktan sonra oyunculuk tekliflerine sıcak baktığını belirtti.

Öte yandan Hazal Çakmak’ın bekar olduğu biliniyor.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ