Zirvede Haber

Gençlerin Mutluluğu İçin Savaşıyoruz!

Gençlerin Mutluluğu İçin Savaşıyoruz!

Gençlerin mutlu gününde aileleri yalnız bırakmadılar! Nebahat & Yücel Oymak çiftinin kızları Bihter İrem ile Bursa’nın sosyal aktivite savunucularından yılların esnaf ailesi Ayşe & Şaban Semerci’nin bir fabrikada baş teknisyenlik yapan oğulları Caner’in mutluluğa Merinos Nikah Dairesinde imza attıkları güne şahit olan CHP PM Üyesi ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal ve CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Şaban Semerci; “Evlatlarımızın bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan vekilim sayın Orhan Sarıbal ve başkanım sayın Cengiz Çelikten’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Milletvekili Sarıbal; “Gençlerin mutlulukları bizleri gelecek için ümitlendirmiştir. 22 yıldır ülkenin kaynaklarını babalarının malı gibi tüketenler bir gün geldiğinde Türkiye’nin çölleştiğini gördüklerinde yaptıklarına utanacaklar mı? Gençlerin umutlarını söndürmeyin. Ekonomik baskıyı hafifletin.” dedi.

Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten; “Gençlerimiz her ekonomik zorluğa karşı umutlarını yitirmeden yuva kurmaya çalışıyor. Biz siyasetçilerin bu yuvalara destek olmamız önlerini açmamız lazım. Ben isterdim ki; Osmangazi’de her evet diyen çifte belediyemiz bir ev eşyası hediye etsin! Kaynaklarını betona yatıran zihniyetten bu beklenmez ama Osmangazi Belediyesi sosyal demokrat olduğunda ben bunun gerçekleştirileceğine söz veriyorum!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Şaban Semerci dedi ki:

    Cemiyetimize katılan Sayın Orhan Sarıbal ve Sayın başkanım Cengiz Çelikel’e tşkler ediyorum

  2. Şaban Semerci dedi ki:

    Ülkemizde umutlarıyla var olan gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.
    Bir ve beraberce…

BİR YORUM YAZ