Zirvede Haber

AMI ve Ege’den Türkiye plastik sektörü için iş birliği

AMI ve Ege’den Türkiye plastik sektörü için iş birliği

Küresel plastik piyasası oyuncularına yönelik etkinlik, yayın, danışmanlık faaliyetleri yürüten İngiliz Applied Market Information (AMI) ile plastik sektörüne yönelik yayıncılık, teknik ve kurumsal iletişim danışmanlığı faaliyetleri yürüten Ege İletişim Danışmanlığı ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Avrupa ve Amerika kıtalarında prestijli plastik organizasyonlarına imza atan AMI, Haziran ayında Almanya’nın Essen şehrinde gerçekleştilen AMI Expos Europe kapsamında düzenlediği Compounding World Expo, Plastics Extrusion World Expo, Plastics Recycling World Expo, Polymer Testing World Expo fuarlarında Ege İletişim Danışmanlığı ile AMI organizasyonlarının büyüyen Türkiye plastik pazarında tanıtılması için danışmanlık hizmeti anlaşması imzaladı.

2006 yılında plastik sektörünün güncel haber portalı konumunda olan plastonline.com ile sektörel haber yayıncılığına başlayan Ege İletişim Danışmanlığı plastik sektörü odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Plastik piyasasına yönelik yayıncılık ve medya ilişkileri, dijital pazarlama, kurumsal kimlik ve iletişim danışmanlığı konularında hizmet veren Ege, yurt dışı etkinlik temsilciliklerine Macar myCeppi tarafından düzenlenen Orta Avrupa Plastik Toplantıları, Ukrayna plastik fuarı Plast Expo UA yanı sıra AMI fuarları, konferansları ve yayınlarını ekledi.

Dinamik ve hızlı büyüyen Türkiye plastik pazarında Ege İletişim Danışmanlığı ile ortaklık kurduklarını ifade eden Applied Market Information (AMI) Etkinlikler ve Yayınlar Direktörü Andy Beevers, “Ege konferanslar, fuarlar, sektör raporları ve veritabanları dahil olmak üzere AMI’ın Türkiye’deki müşterilerine bir dizi etkinlik ve yayınını tanıtacak. AMI, halihazırda Türk plastik sektöründe önemli bir müşteri tabanına sahip ancak Ege’nin Türkiye’deki lokal desteği ile bunun geliştirilerek daha fazla plastik şirketinin yararlanıcı olacağına inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Türkiye plastik pazarının her geçen yıl yeni oyuncularla büyüdüğünü, istihdam gücü ile dinamizmini koruduğunu belirten Ege İletişim Danışmanlığı İletişim Uzmanı Erol Türker ise “İngiltere’nin küresel plastik endüstrisi için prestijli çalışmalarda bulunan AMI’ın etkinlikleri ve projeleri hakkında Türk şirketlerini de yararlandırarak küresel plastik pazarında rekabet gücünü artırmayı hedefliyoruz. Dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek, ülkemizin dünya ticaretinden daha fazla pay alması için de firmalarımıza destek olacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ