Zirvede Haber

Türk Bayraklarıyla Ata’ya saygı nöbetinde buluşalım!

Türk Bayraklarıyla Ata’ya saygı nöbetinde buluşalım!

Tüm Zafer Partililerin Türkiye’nin her şehrin de Büyük Taarruzun başladığı ilk Türk topçu ateşlerinin açıldığı gün ve saatte yapılması planlanan Ata’ya saygı nöbetlerine dün itibariyle Valilikten izin çıkmamıştı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer TOPRAKÇI ;
“Zafer Partisi olarak Cumhuriyet ‘imizin 100. YIlı kutlamaları kapsamında düzenlediğimiz etkinliklerden biri olacak olan Ata’mıza saygı nöbetimiz ne yazık ki Bursa Valiliğimiz tarafından yasaklanmıştır.
Tüm Türkiye’de Bğyük taarruzun başladığı gün ve saatte ilk Türk topçu ateşlerinin başladığı saatte başlayıp 30 Ağustos 00:00 ‘a kadar yapmayı planladığımız; il ve ilçelerimizde bulunan Atatürk Anıtlarının önünde gençlerimiz ellerinde sadece Türk Bayraklarıyla Ata’ya saygı nöbetinde bulunacaktık.
Böyle bir yasağa anlam veremediğimiz gibi bu kararın düzeltileceğini Ümit ediyoruz dedik ve Valilik bugün itibarıyle yanlış anlaşılma olduğunu söyleyerek Ata’mıza saygı nöbetimize izin verdiğini açıkladı.
Bu gibi yasaklarla Ümidimiz olan gençlerimizin ve de bizlerin kalbindeki Atatürk sevgisi asla silinmeyecektir.
Bu Aziz Millet , Bilge Kağanı,Mete han’ı nasıl unutmadıysa Atatürk ‘ü de asla unutmayacak ve her gün çok daha güçlü bir şekilde sevecek ve O’nun Türk Gençliği daima O’nun izinde , O’nun yolunda yürümeye tüm engellemelere rağmen devam edecek .
Vatanımızı ve Ailemizi Savunacağız .
Varolsun Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçileri ,
Varolsun Ata’sının izinde giden Türk Gençleri ,
Varolsun Aziz Türk Milleti ,
İlelebet ATATÜRK
İlelebet CUMHURİYET” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ