Zirvede Haber

Zafer Partisi ve üyeleri hakkında çirkin ithamlarda bulunan bir imam hakkında şikayette bulunuyoruz

Zafer Partisi ve üyeleri hakkında çirkin ithamlarda bulunan bir imam hakkında şikayette bulunuyoruz

Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Cihat Gazi ve beraberindeki heyet sosyal medyada yayınladığı videolar ile gündemden düşmeyen Halil Konakçı hakkında topluca suç duyurusunda bulundu.

Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Cihat Gazi ve beraberindeki heyet sosyal medyada yayınladığı videolar ile gündemden düşmeyen Halil Konakçı hakkında topluca suç duyurusunda bulundu.

Bursa Adalet Sarayı önünde açıklama yapan Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Cihat Gazi;

Bugün sizlerle bir araya gelerek Zafer Partisi ve üyeleri hakkında çirkin ithamlarda bulunan bir imam hakkında şikayette bulunuyoruz. Zafer Partisi olarak ülkemizin birlik ve beraberliği, halkımızın huzuru refahı ve demografik yapısının bozulmaması için var gücümüzle çalışan bir siyasi hareketiz. Amacımız, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini korumak, kadınlarımızın rahatça gezebildiği, çocuklarımızın rahatça sokaklarda oyun oynanabildiği adaletin tesis edildiği kısacası iktidarın tahrip ettiği her unsuru düzelterek ülkemizi daha güçlü yarınlara taşımaktır.Geçtiğimiz günlerde maaşını ve hatta korumalarının da maaşını vergilerimizle ödediğimiz Diyanet İşleri’nde görev yapan Halil Konakçı adındaki imamin açıklamalarına dikkat çekmek istiyorum. Yaptığı ilk açıklamada Atatürk’ün şahsi meselemdir dediği ve hatta 1939 yılında referandumla ülkemize katılıp Türk olduğunu dünyaya duyuran Hatay ilimiz için çoğunluğunu Arapların oluşturduğu şeklinde ipe sapa gelmez açıklamalar yapmıştır. bu açıklamaların kesinlikle gerçeği yansıtmadığını belirtmek istiyorum. Devamımda sosyal medya ortamında partimize çete, örgüt gibi çirkin ithamlarda bulunmuştur. Mesleği olan imamlık dışında sosyal medya fenomenliğine soyunan bu zatı milli güvenlik tehtidi olarak gördüğümüzü belirmek isterim.Bizleri Türklüğün arkasına saklanarak vatan hainliği yapmakla itham eden bu arkadaşın dini kullanarak Türklüğe düşmanlık eden Lawrence gibi bir tutum sergilediğini belirtmek isterim.Biz, kötü niyetli yaklaşımları reddediyoruz ve böyle yaklaşımların ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamayacağına inanıyoruz. Zafer Partisi olarak, demokratik değerlere saygılı, hukukun üstünlüğünü benimsemiş ve toplumun tüm kesimlerine eşit mesafede duran bir siyasi anlayışı temsil ediyoruz. Halkımızın teveccühü ile yola çıktık ve onların güvenini boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Sonuç olarak, ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamayı amaçlayan her türlü olumsuz yaklaşımı reddediyoruz.

Biz, Zafer Partisi olarak ülkemizin daha güçlü, daha adil ve daha refah içinde bir geleceğe kavuşması için çaba göstermeye devam edeceğiz. Herkese çok teşekkur ediyoruz. Ne mutlu Türk’üm diyene” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ