Zirvede Haber

CHP Osmangazi’de Bir Aday Daha! “Değişim’i MIŞ Gibi Değil Gerçekten Gerçekleştirmek İçin Geliyorum!”

CHP Osmangazi’de Bir Aday Daha! “Değişim’i MIŞ Gibi Değil Gerçekten Gerçekleştirmek İçin Geliyorum!”

CHP’de seçim heyecanı başlarken delege seçimleriyle birlikte başkanlık için adaylıklar da belli olmaya başladı. CHP Osmangazi Örgütü’nde 1 aday daha ilçe başkanlığına talip olduğunu belirtti. CHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Bülent Özdemir adaylığını açıkladı. Özdemir;

“1977 yılında Kahramanmaraş’ ta 6 çocuklu bir ailenin ferdi olarak dünyaya geldim. 1979 Yılında Bursa Osmangazi Panayır mahallesine göç ettik ve halen burada ikamet etmekteyim. Orta okul ve liseyi dışarıdan bitirerek genç yaşlarda çalışma hayatına başladım. Askerlik sonrasında ailemizin sahibi olduğu turizm ve servis taşımacılığı şirketinde çalışmaktayım. Evliyim, 2 erkek evlât sahibiyim.
18 yaşımdan itibaren Üyesi olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partimizde;
İlçe Gençlik kolu yönetim kurulu üyeliği,
Sandık müşahiti,
sandik sorumlusu,
Okul kat sorumlusu,
Okul sorumlusu,
İlçe komisyon üyeliği,
İl komisyon üyeliği,
İlçe delegesi,
İl delegesi,
İlçe yönetim kurulu üyeliği(bilişimden sorumlu
ilçe başkan yardımcılığı),
İl yönetim kurulu üyeliği(sendika, esnaf ve sanatkârlardan sorumlu
İl başkan yardımcılığı)
2 dönemdir de Belediye meclis üyeliği görevlerinde bulundum.

Artık partime Osmangazi ilçe başkanı olarak hizmet etmek, küskünleri barıştırmak, alışılagelmiş salon siyasetini sokağa, alanlara taşımak, gençleri yönetimlerle buluşturmak, üyelerimizin ilçe binamıza misafir gibi değil asıl sahibi olarak gelmelerini sağlamak, ulaşılamaz değil her daim beraber olduğumuz yönetim şeklini uygulamak, etkinliklerimizi binalarda değil olay mahallinde yönetim, üyelerimiz, halkımız ve basın mensupları ile birlikte gerçekleştirmek, seçimlerde sandıklara sorumlu aramak değil, yoğun müracaatlar arasından seçmek, ilçede ana dallarda kurulacak komisyonların aktif bir şekilde çalışmasını sağlayarak hizmet üretmek, çalışmalarımızı genç yaşlı ayırımı yapmadan hizmet odaklı yapmak, mahalle sorumluluğu müessesesini aktif hale getirerek yönetimleri daha çok çalışmaya zorlamak, 17 ilçe başkanlığı ve il başkanlığımızla koordineli bir şekilde çalışmak, 136 mahallemizin girilmedik sokağı çalınmadık kapısı, elini öpmediğimiz büyüğümüz, saçını okşamadığımız küçüğümüz kalmayıncaya dek çabalamak, yönetimimizle, belediye meclis üyelerimizle bir bütün olarak faaliyet göstermek, EN ÖNEMLİSİ SEÇİLECEK BÜTÜN ORGANLARA ADAYLARI TÜM ÜYELERİN KATILDIĞI ÖN SEÇİMLE BELİRLEMEK, Değişimi “mış” gibi değil gerçekten ve önce yönetim şeklimizde gerçekleştirmek, nihayetinde partimi yerelde ve genelde iktidara taşımak istiyorum.
Osmangazimizin sosyal ve kültürel alanda hak ettiği yere ulaşmasını sağlamak, özellikle demiryolu altı mahallelerimize ve her köşeye belediye hizmetlerinin daha yoğun bir şekilde ulaşmasını temin edecek bir belediyecilik anlayışını tesis etmek için çalışacağız, Bu vesile ile 20.08.2023 Pazar günü yapılacak CHP OSMANGAZİ İLÇE KONGRESİNDE Halkımızın, üyelerimizin ve kongre delegelerimizin de desteğini alarak İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM.
Osmangazi’ mizi
birilerinin ortaya ittiği değil, elini, kolunu gövdesini taşın altına koyanlar,
Ön seçim olmassa olmazımızdır diyenler,
Osmangazi’ mizi
Osmangazi’ liler yönetmelidir.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ