Zirvede Haber

Türkiye’yi Ayağa Kaldıran “Affet Türkiye’m” Kampanyasına İmza Atan Genç Yeniden Refah Saflarına mı Katılıyor!

Türkiye’yi Ayağa Kaldıran “Affet Türkiye’m” Kampanyasına İmza Atan Genç Yeniden Refah Saflarına mı Katılıyor!

“Af talebimiz siyasi bir talep değil, vicdani bir taleptir” sözünü hafızalara kazıyan Türkiye Değişim Partisi’nin politikalarına neşter atan genç Tolga İpekel’in Yeniden Refah Partisi’ne yakın olduğu gözlemlendi.

İl-İlçe Başkanlıkları ve Genel Merkez’de önemli görevlerde bulunan Tolga İpekel, TDP’nin CHP ile birleşmesi sonrası yollarını değişimcilerle ayırmıştı.

Tolga İpekel Yozgat E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi önünde TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ile birlikte yaptığı açıklamada; “Türkiye Değişim Partisi olarak Alparslanlar da bizim Fatih Sultan Mehmetler de bizim, Mustafa Kemal Atatürkler de bizim diyen bir siyasi partiyiz. Ötekisi olmayan bir siyasi partiyiz. Af konusunda bugün çıkarırsak oy alır mıyız, almaz mıyız? Bütün siyasi partilere çağrım gelin af konusunu siyaset malzemesi olmaktan çıkaralım ve kardeşlik hukuku için Cumhuriyet’in 100. yılında hep birlikte büyük bir affa imza atalım. Cumhuriyet olmasaydı demokrasi olmasaydı bu toplantıları yapamazdık. 56 İslam ülkesi içerisinde bu toplantıları yapıyorsak bunu Cumhuriyet’e borçluyuz. Senin Cumhuriyet’in, benim Cumhuriyetim olmaz. Bütün siyasi partilere çağrım gelin 2023 yılını hep birlikte Cumhuriyet yılı ilan edelim ve Cumhuriyet’i coşkuyla büyük bir mutlulukla kutlayalım. Gelin 2023 yılını bütün siyasi partiler el ele, kol kola, omuz omuza Cumhuriyet yılı ilan edelim ve diyelim ki yaşasın Cumhuriyet, yaşasın demokrasi, sağ olasın Mustafa Kemal Atatürk.” demişti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ