Zirvede Haber

YETER ARTIK!

YETER ARTIK!
Gün geçmiyor ki, bir din görevlisi darp edilmesin ya da tartaklanmasın. Samsun’un Kavak İlçesinde görev yapan Nuh Okuyucu hocası yaz kursu esnasında öğrenci velisi tarafından darp edildi. Konuyla ilgili Türk Diyanet Vakıf-Sen Bursa Şube Başkanı Eyüp Bulut; “Devletin her türlü hizmetini halka ulaştıran kamu görevlileridir. Yani Devletin Gülen yüzü, eli, kolu, gözü ve ayağıdır. Gece-gündüz, soğuk- sıcak demeden amme hizmeti yapan kamu çalışanı şiddeti değil, teşekkürü taltifi hak etmektedir.
Her gün bir sağlık çalışanının, bir öğretmenin, bir Din Görevlisinin, bir Maliye Memurunun hatta ve hatta bir güvenlik görevlisinin darp edildiği haberleriyle uyanıyoruz. Sebepli-sebepsiz, suçlu- suçsuz her ne olursa olsun HUKUK DEVLETİ’nde bu gibi şiddetin cezasız kalmasına Türk Diyanet Vakıf- Sen olarak asla tahammülümüz yoktur. Yaz sıcaklarına aldırmadan geleceğimizin teminatı gençlerimize Allah- Peygamber , Vatan- Millet, bayrak sevgisi, büyüklere, anne- babaya saygı- küçüklere sevgiyi öğretmek suretiyle âhlaklı nesillerin oluşmasına katkı sağlayan her bir Diyanet Çalışanı meslektaşımıza teşekkür ediyoruz. Din görevlisi gecesini gündüzüne katarak aziz milletimizin hizmetinden geri durmamaktadır. Hal böyleyken;
Samsun ilimizin Kavak İlçesinde görev yapan Nuh Okuyucu hocamız camisinde sevgili gençlerimize Kur’an ve Âhlak öğretirken öğrenci velisi tarafından darp edildi.
Aldığı yumruk darbesiyle yere düşen hocamız beyin kanaması geçirerek hastanede yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştır. Öncelikle Nuh Okuyucu hocamıza acil şifalar diliyorum. Bu saldırıyı Camide görevi başında öğrencilerin içerisinde gerçekleştiren caniyi kınıyorum. Buradan ilgili Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ederek, görevi başında darp edilen arkadaşımızın hakkını korumalarını ve menfur saldırıyı gerçekleştiren caniyi bir an önce cezalandırmalarını bekliyoruz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ