Zirvede Haber

KIVILCIM URAL “Ama Ben Mafyayım”

KIVILCIM URAL “Ama Ben Mafyayım”
Eğlenceli, düşsel renkli bir dünya Alternatif sahnenin güçlü kadınlarından Kıvılcım Ural, uzun soluklu kariyerinin yeni albümünü tamamladı. Eylül 2023’te yayınlanacak yeni albüm öncesi Kıvılcım Ural, en taze teklisi “Ama Ben Mafyayım”ı tüm dijital platformlardan KuruKafa Müzik etiketi ile yayımladı.
Kıvılcım Ural, “Ama ben mafyayım” ile rock tarzında kullanılan elementleri, modern indie ve alternatif öğelerle yeniden yorumlayarak yepyeni bir sound ile dinleyicilerine sunuyor. Söz ve müziği yine Kıvılcım Ural’a ait “Ama Ben Mafyayım”ın düzenlemesi Onur Gülanber, miks’i Onur Gülanber ve Berk Kula imzasını taşıyor.
Sahnede, gitarda Onur Gülanber, gitar ve bas gitarda Baturalp Yılmaz, davulda Çağdaş Topal ve gruba klarnet soloda Zafer Özkan eşlik ediyor. Söz yazarı ve yorumcu Kıvılcım Ural kendisine ait ilk stüdyo albümü “Rüya Raporları” 2013 yılında yayınlandıktan sonra devam eden yıllarda; “Aşk Laftan Anlamaz”, “Yıllar Sonra”, “Aşktan Ölen Var mı?”, “Ben Vazgeçmezsem” ve “Ama Ben Mafyayım” şarkılarını yayınladı. “Ama Ben Mafyayım” aşkına aşık bir kadının hikâyesinin esprili şarkı sözleriyle anlatımıdır. Renkli ve eğlenceli sinemasal kurguda Anıl Can’ın çektiği video klip, Kıvılcım Ural’ın rol yeteneğini öne çıkarıyor.
Kıvılcım Ural, 1989 İstanbul doğumlu söz yazarı ve yorumcudur. Söz ve müziği kendisine ait olan ilk stüdyo albümü “Rüya Raporları” 2013 yılında yayınlanmıştır. Devam eden yıllarda yayınlanan single eserleri; 2016’da “Aşk Laftan Anlamaz”, 2019’da “Yıllar Sonra”, 2021 yılında “Aşktan Ölen Var mı?” ve 2022 yılında “Ben Vazgeçmezsem”dir. 6 Temmuz 2023’te yayınlanacak “Ama Ben Mafyayım”, Kıvılcım Ural’ın 2023 Eylül’de yayınlanacak albümünün ikinci single’ıdır
 Ama Ben Mafyayım Şarkı Sözleri:
 
 Ne sandın ne sandın kendini
Dağıttım sokaklara çıplak resmini
Neyse, şimdi içerim bir kahve ortalık yandı nasıl olsa
 Makyajımla ağlarım da gözyaşım ağır olur
Alındım, pantolon gibi de daraldım
Anlatmam bana kalsın Senin resmin karalansın
 Oh ne rahatladım san
Ateşler içinde bir sen yan
Yok mu tanıdık mafyan Seni benden kurtaran
 Ama ben mafyayım Ne sandın ne sandın kendini
Dağıttım sokaklara çıplak resmini
 Neyse şimdi içerim bir kahve
Ortalık yandı nasıl olsa
 Makyajımla ağlarım da gözyaşım ağır olur
 Alındım pantolon gibi daraldım
Anlatmam bana kalsın
 Senin resmin karalansın
 Ama ben mafyayım
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ