Zirvede Haber

EFSANE SINIF 6 EDEBİYAT 40. YILINDA YİNE BİR ARADA

EFSANE SINIF 6 EDEBİYAT 40. YILINDA YİNE BİR ARADA

 Geleneksel hale getirdikleri buluşma Mezuniyetten 40 Yıl Sonra yine bir aradalar

1983-2023 Mezuniyetlerinin üzerinden 40 yıl geçen İznik Şehit Sedat Pelit Lisesi’nin eski adıyla İznik Lisesi 1983 yılı Mezunları, unutulmaz bir buluşmada bir araya geldi. 6 Edebiyat sınıfı öğrencileri, geçmişin hatıralarıyla dolu bu özel günü kutlamak için  Geçtiğimiz hafta  okudukları okulda bir kez daha bir araya geldiler.

Eski günleri canlandırmak amacıyla mezunlar, rehber öğretmenleri Kenan Yeşilyurt’un rehberliğinde, 40 yıl önce oturdukları sıralara geri döndü. Mezuniyet toplantıları geleneksel hale gelmiş ve her yıl düzenlenen etkinliklerle devam etmektedir.

Mezunlar, çay bahçesinde keyifli bir çay içerek ve eski anılara dalıp gülümseyerek, geçmişe özlem duydukları anları paylaşıyor. Akşam yemeğiyle birlikte bu özel günü sonlandırıyorlar, ancak gelecek yıl tekrar bir araya gelme sözü vererek vedalaşıyorlar.

Mezuniyet kutlamasına katılan Selahattin Tombul’un eşi ve kızı, Melek Akan Coşkun, Mehmet Erbabacan ve eşi, Türkan Meşe, Emin Şahin, Filiz Cengiz, Levent Balcı, Hülya Şahin Koz, Meral Ferah Akan ve eşi, Sefa Yaman, Ruhiye Alper, Fatma Usta el Gürses, Yaşar Baştürk Soyer, Birsel Orakçı Tosun, Gürol Babacan, eşi ve kızı, Zeliha Günay ve Selma Sönmez yer aldı.

Bu özel günü unutulmaz kılan ise, eskiden olduğu gibi yine bir araya gelecek olmalarıydı.

Mezunlar, “İznik Lisesi 1983 6 Edebiyat mezunlarıyız ve 40. yılımızı kutladığımız bu anlamlı günü paylaşmak bizi mutlu ediyor. Gelecek yıl tekrar buluşmak üzere!” şeklinde duygularını ifade ettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ