Zirvede Haber

Açık hava buluşmaları lezzetli bir ritüele dönüşüyor

Açık hava buluşmaları lezzetli bir ritüele dönüşüyor

Akdeniz mutfağının vazgeçilmez lezzeti olan pizzalar, kendi mutfağının şefleri için artık çok daha pratik bir şekilde sofralara geliyor. Premium markalara ev sahipliği yapan multi brand mağaza zinciri Enplus, Landmann Caliano Pizza Fırınlı Gazlı Outdoor Grill ile açık havada yapılacak lezzetli buluşmaların başrolü olmaya hazırlanıyor. Pizza ve barbekü yapmayı keyifli birer rutine dönüştüren Landmann Caliano Pizza Fırınlı Gazlı Outdoor Grill, eşsiz özellikleri, kompakt tasarımı ve esnek kullanımıyla hayatı kolaylaştırıyor.

Açık havada, kalabalık masalarda her buluşma çok daha özel ve unutulmaz oluyor. Özellikle de bu buluşmalara birbirinden özel lezzetler eşlik ediyorsa… Tam bu aşamada devreye giren Landmann Caliano Pizza Fırınlı Gazlı Outdoor Grill, mutfakta fark yaratmayı sevenlerden tam not almayı başarıyor. Dikkat çeken özellikleriyle yemek tutkunlarının kalbini kazanan Landmann Caliano Pizza Fırınlı Gazlı Outdoor Grill, pizza ve barbeküyü bir arada hazırlamanın en keyifli halini bahçe, balkon ve teras gibi açık hava mekânlarına getirirken, koyu sohbetlere de eşlik ediyor.

Mutfaklarda İtalyan rüzgarları estirecek ileri teknoloji

Pizza fırını ve gazlı barbeküyü bir arada sunan Landmann Caliano Pizza Fırınlı Gazlı Outdoor Grill, en lezzetli yemekler için işlevsellik ve kolaylığı tek bir noktada buluşturuyor. Açık havada geçirilecek zamanları eşsiz tariflerle taçlandırmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak bu ızgara, İtalya’nın dillere destan lezzetli pizzalarını tam kıvamında hazırlarken farklı yan lezzetler için de pişirme alanı sunuyor. Ayarlanabilir 6 farklı pişirme bölgesinin paslanmaz çelik brülörü ile birbirinden özel reçetelerin hızlı ve kolay bir şekilde pişmesini sağlıyor. Kullanım amacına uygun çeşitlendirilebilen bu pişirme bölgeleri, açık hava buluşmalarını lezzetli bir ritüele dönüştürüyor.

 
 

Enplus, İtalya’nın pizzasını ve dünya mutfağının en lezzetli yemeklerini bir arada pişirmeye olanak tanıyan Landmann Caliano Pizza Fırınlı Gazlı Outdoor Grill’i kullanıcılarına sunuyor

Pizzaların en özel eşlikçileri için özel pişirme alanı

Gıdaları besin değerini koruyarak pişirmeyi tercih edenler için ideal olan Landmann Caliano Pizza Fırınlı Gazlı Outdoor Grill, pizzanın eşlikçileri için özel bir alan sunuyor. Etler, garnitürler, soslar ve çok daha fazlasını hazırlamak için entegre “Cook” bölme özelliği kusursuz tarifleri en lezzetli haliyle açık hava ziyafetlerine taşıyor. 66×44.5 cm’lik geniş ızgara alanı ise kalabalık sofralarda farklı lezzetlere yer açıyor. Üstelik kapakta yer alan termometre ile pişirme odasındaki sıcaklığı izlemek ve takip etmekse oldukça kolaylaşıyor. Kompakt tasarımı ve esnekliğiyle de dikkat çeken ızgara, yerden tasarruf sağlayan saklama için üç alt dolap sunarken dört döner tekerleğiyle de kolaylıkla bir yerden başka bir yere hareket ettirilebiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ