Zirvede Haber

“HÜNKAR GÖKSU Yaza Damga Vuran ‘MANİTAYLA TANGO’ ile Geri Döndü!”

“HÜNKAR GÖKSU Yaza Damga Vuran ‘MANİTAYLA TANGO’ ile Geri Döndü!”
HÜNKAR GÖKSU’ya ait olan “MANİTAYLA TANGO”, enerjik ve eğlenceli ritmiyle dinleyenleri dansa davet ediyor
Image description

Türkiye’nin sevilen müzik sanatçılarından HÜNKAR GÖKSU, beklenen yeni şarkısı “MANİTAYLA TANGO”yu tüm dijital platformlarda yayınladı. Önceki eseri “KAFA DUMAN” ile yüz milyonları aşan dinlenme rakamlarına ulaşan HÜNKAR GÖKSU, “MANİTAYLA TANGO” ile yaz neşesini dinleyicilerine taşıyor. Şarkı, tango, reggaeton, afrobeats ve rap gibi farklı tarzları başarıyla harmanlayarak dinleyicilere eşsiz bir müzik deneyimi sunuyor.

Söz ve müziği HÜNKAR GÖKSU’ya ait olan “MANİTAYLA TANGO”, enerjik ve eğlenceli ritmiyle dinleyenleri dansa davet ediyor. Şarkının muhteşem düzenlemesi ise Elber Tutkus’a ait. Klibin yönetmen koltuğunda ise başarılı isim Alp Can Yolyapan bulunuyor. Görsel şölenin yapımcılığını ise usta isim EROL KÖSE üstleniyor.

HÜNKAR GÖKSU, “MANİTAYLA TANGO” ile müzikseverlere unutulmaz bir yaz yaşatmaya hazırlanıyor. Şarkının içerdiği farklı müzik türleri, renkli dans koreografileri ve enerjisi yüksek performansıyla dinleyicileri mest edeceğine şüphe yok.

HÜNKAR GÖKSU’nun yeni şarkısı “MANİTAYLA TANGO” tüm müzik platformlarında dinlenebilir. Bu eşsiz şarkıyla yazın tadını çıkarın!

Image description
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ