Zirvede Haber

First Digital Trust’un sabit para birimi FDUSD Binance’da listelendi!

First Digital Trust’un sabit para birimi FDUSD Binance’da listelendi!

Hong Kong genel merkezli; Asya’nın önde gelen kalifiye servet koruma kuruluşlarından biri ve tescilli bir vakıf fonları yönetim şirketi olan First Digital Trust’ı bünyesinde barındıran First Digital Group, FD 121 özlüğü kapsamında yayımlanan ilk sabit para birimi First Digital USD’nin (FDUSD) hacimsel anlamda dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinde piyasaya çıkıp listeleneceğini ilan etti.

FDUSD, yasal olarak düzenlenmiş finans kurumlarında ayrı hesaplarda tutulan ve bağımsız üçüncü taraflarca izlenen ve denetlenen yüksek nitelikli nakit ve nakite eşdeğer rezervlerle 1:1 desteklenmektedir. FDUSD’nin, ABD dolarına eşit değerde 1:1 olarak yeniden kullanılabilmesi planlanmıştır. Artan belirsizlik ve oynaklığın olduğu bir dönemde, ABD dolarına sabitlenen sabit para birimi, merkez bankası politikalarının etkisine karşı çeşitlilik ve daha fazla istikrar sunmaktadır.

FDUSD ayrıca, aracısız finansal akıllı sözleşmeler, emanet hizmetleri ve sigorta ile etkileşime girebilecek programlanabilir bir dijital varlık olarak tasarlanmıştır. Bu durum verimliliği ve güvenliği önemli ölçüde artırmakta ve finansal işlemlerin maliyetini düşürmektedir. Gelecek nesil Web3 teknolojileriyle uyumlu olan yeni çözümler gelecekte yeni bir değer açmak ve gündelik işlemlerle daha da entegre olmak için FDUSD üzerinden kurulabilir.

First Digital Trust CEO’su Vincent Chok şunları söyledi: “Son gelişmeler geleneksel varlıkların harici olayların neden olduğu risk ve dalgalanmalara karşı bağışıklık kazanmadığını gösterdi. FDUSD, şirketlerin ve yatırımcıların talep ettiği öngörülebilirliği sağlayan şeffaf, emniyetli ve güvenilir bir alternatif sunmaktadır. Bu ihtiyacı karşılamak ve FDUSD’yi pazara sunmak için Binance ile iş birliği yapmaktan mutluluk duymaktayız. Yeni nesil varlık alanında yenilikçiliğimizi sürdürmenin yanı sıra, FDUSD’den daha da büyük bir değer ortaya çıkarmak için çözümler geliştirmek adına Web3 ekosistemiyle birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

FDUSD listesi 26 Temmuz 2023 tarihinde saat 16.00 HKT’de yayımlanacaktır. Lansmanın bir parçası olarak Binance, FDUSD/BNB, FDUSD/USDT ve FDUSD/BUSD spot ticaret çiftleri için sıfırlayıcı, ücretsiz, zaman sınırlı bir promosyon ve yeni FDUSD spot ve kredili menkul değer ticareti çiftleri sunacaktır.

FDUSD, artan sayıda blok zinciri için planlı destekle Ethereum ve BNB Chain’de mevcuttur. Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edin veya beyaz bülteni okuyunuz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ