Zirvede Haber

Kuşadalı emekliler alanlara inmeye hazırlanıyor

Kuşadalı emekliler alanlara inmeye hazırlanıyor

Tüm Emeklilerin Sendikası Kuşadası Temsilcisi Gazeteci Hasan Debreli Kacar, Kuşadası’nda yaşayan tüm emeklileri meydanlarda daha güçlü sesimizi duyurabilmek için ‘Tüm Emeklilerin Sendikası’na üye olmaya çağırdı…

Başkan Hasan Debreli yaptığı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü: “Hükümet tarafından yok sayılan ve emekliler sendika kuramaz diyerek kapattığı tüm sendikalar arasında bulunan Tüm Emekliler Sendikası Genel Merkez ve Türkiye genelindeki şubeleriyle birlikte yaklaşık 15 aydır haklı mücadelemizi ara vermeden kesintisiz olarak sürdürdük, sürdürmeye de devam ediyoruz. Kasım ayı içerisinde şubelerimizin ve genel merkezimizin kongresini tamamlayarak, yeniden kuruluş dilekçemizi Ankara Valiliği’ne verdik. Başvurumuzla birlikte sendikamız kütük numaramızı da alarak Türkiye’nin tek yetkili sendika olarak Tüm Emeklilerin Sendikası  adıyla çalışmalarını ve üye kayıtlarına başlamış meşru zeminde emeklilerin sesini duyurmaya odaklanmıştır” dedi.

Tüm Emeklilerin Sendikası Kuşadası Temsilcisi Gazeteci Hasan Debreli Kacar; “Merkez yürütme kurulumuzun aldığı kararla eş zamanlı olarak tüm Kuşadası’ında emeklilerin sesini duyurmak ve emeklilerin 2023 bütçesinden hak ettiği ücreti alabilmesi için canla başla mücadele edeceğiz, bundan sonraki çalışmalarımızda Tüm Kuşadalı emeklilerimizi yanımızda olmaya davet ediyorum. Söz konusu Tüm Emeklilerin Sendikasına katılıp bizlere destek vermeniz biz emeklileri onurlandırmış olursunuz. Sizlerden alacağımız destekle sesimiz daha da gür çıkacaktır. Tüm emekliler olarak sadaka değil yaşanabilir bir ücret istiyoruz. Emeklilerimizi ‘Tüm Emeklilerin Sendikasına’ katılıp bizlere destek vermeniz biz emeklileri onurlandırmış olursunuz. Sizlerden alacağımız destekle sesimiz daha da gür çıkacaktır dedi.

Kacar; “Hak verilmez alınır” şiarıyla bundan sonra Tüm Emeklilerin Sendikası Kuşadası Temsilciliği olarak alanlardayız diyerek sözlerine son verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ