Zirvede Haber

Sanal Ofis Maliyet Ve Giderleri Hakkında

Sanal Ofis Maliyet Ve Giderleri Hakkında

Sanal ofis fiziki bir ofis alanlarına ihtiyaç duyulmadan resmiyet kapsamında bir şirket kurulması için ihtiyaç duyulan iş yeri adreslerini tahsis edebilmek için kullanılmaktadır. Günümüzde çokça popüler olan sanal ofis kavramı, bununla birlikte, şirketlerin resmi adreslerinin sıradan bir iş merkezi ya da home office olmasının yanı sıra prestijli ve kullanışlı plazalarda veya iş merkezlerinde görülmesine imkan sağlamaktadır. Sanal ofis modeli olabilecek en uygun maliyetlere sahip olan ofis hizmeti ve kiralama modeli olarak ifade edilebilmektedir.

Sanal Ofis Maliyetleri

Sanal ofis maliyetleri günümüzde pek çok faktöre göre farklılıklar ve değişkenlikler göstermektedir. İlk olarak lokasyon, hizmet çeşidine ve hizmetin kalitesine göre farklılıklar göstermektedir. Fakat tüm bu kalemlere rağmen sanal ofis kiralamanın tutarı ve maliyeti fiziki bir ofis kiralamaya göre daha az maliyetli olarak görülmektedir. Daha yeni kurulan işletmelerin pek çok masrafı göz önünde bulundurulmalıdır.

Tüm bunlara ek olarak ofis giderleri ve maliyetleri göz önüne alındığında sanal ofis kiralama işlemleri yeni kurulan bir işletme göz önüne alındığında fiziksel ofislere oranla daha düşük maliyetlidir.

Ayrıca sanal ofisleri kullanma maliyetleri çıkabilecek bir takım ek maliyetlere göre de değişkenlik göstermektedir. Bu bağlamda Office İstanbul, istenilen zaman içerisinde müşterilere donanımlı salonlarda ağırlamaktadır. Bütün gün ortak çalışma yerlerinde keyifli vakitler geçirme imkanı sağlamaktadır.

Sanal Ofis İşletme Gideri Olarak Gösterilebilir mi?

Sanal ofisler de fiziki ofis gibi bir takım bilgileri kendi içerisinde barındırmaktadır. Bu bağlamda bu bilgiler her zaman kayıt altında tutulmaktadır. Çoğunlukla sanal ofis avantajlarından bahsedilirken bu tarz ofis türlerinin stopaj vergilerinden muaf olduğunu belirtmek gerekmektedir.

Özellikle sanal ofis işlerini yürütenler KDV’li faturaları, personellere verilen maaşları, çıkabilecek diğer işletme masraflarını işletme giderleri kapsamında gösterilmektedir. Ayrıca Office İstanbul, doğru yerde olan bir iş yeri adresi ve şirket ismiyle, yanıt verilen telefon numarası sahip olunan işlerde diğer rakiplere her türlü farkı yaratabilmektedir.

Bu bağlamda mevcut potansiyel, ofis sorumluluklarına değil de iş yerini ve işi büyütmeye ayrılmış olunacaktır. Ayrıca Office İstanbul farkı ile herhangi bir depozito ve kurulum ücreti talep edilmemektedir.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ