Zirvede Haber

Kale Kilit’ten yenimobil uygulama

Kale Kilit’ten yenimobil uygulama

Kilitten çelik kapıya, çelik kasadan pencereye veelektronik kilit sistemlerine kadar birçok güvenlik çözümünü bir arada sunanKale Kilit, yurt dışı hedef pazarlarına yönelik hazırladığı yeni mobiluygulaması olan Kale Kilit Global’i kullanıcılarıyla buluşturuyor. Dijitalleşmeyiher fırsatta bünyesine entegre ederek güvenliği bir üst boyuta taşıyan marka, KaleKilit Global Uygulaması ile kullanıcılara kendi kataloglarını yaratma, uygulamaüzerinden tüm ürünleri keşfetme, teknik detaylarını inceleme,kutu barkodlarınıtarayarak ürüne dair bilgilere erişme ve soru sormaya kadar pek çok kolaylıksunuyor.

Türkiye’nin köklü markalarından biri olan Kale Kilit, dijitalleşendünyanın değişen güvenlik beklentilerine yanıt verebilmek ve global olarak dagüvenliği en üst düzeye çıkartmak amacıyla Kale Kilit Global Uygulamasınıtüketiciler ile buluşturuyor. Kullanıcılarına Kale ürünlerinin hepsini tek biruygulamada keşfetme imkânı sunan marka, müşteri deneyimini en üst düzeye taşımayıher zaman öncelikleri arasında tutuyor.

Kullanıcılara pekçok kolaylık sağlayan yeniKale Kilit Global Uygulaması,global pazarda müşteri deneyimini bir üst seviyeye taşıyor

Kullanıcılar kendi kataloglarını yaratabiliyor

Tüketicilerin ürünlere bakıp fotoğraflarını ve teknik detaylarınıinceleyebildikleri Kale Kilit Global Uygulaması, aynı zamanda kullanıcılaraürün hakkında soru sorup yanıt alma fırsatı da sunuyor. Uygulama üzerindebeğendikleri ürünleri favorilere alabilen kullanıcılar, ilgilendikleri ürünlerikoleksiyona ekleyebiliyor ve böylece kendi kataloglarını yaratabiliyor. Kutubarkodlarını tarayarak, ürüne dair bilgilere erişilmesini de sağlayan uygulama,Kale Kilit ile ilgili tüm bilgilere ve duyurulara daulaşmaya imkân tanıyor. Kale Kilit, bu şekilde birçok coğrafyada ulaşılır olmayıve tüketici beklentilerine hızlı yanıt vermeyi hedefliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ