Zirvede Haber

IŞIK, GÜRSU’DA ÇALINMADIK KAPI BIRAKMIYOR

IŞIK, GÜRSU’DA ÇALINMADIK KAPI BIRAKMIYOR

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, saha çalışmalarında Gürsulu hemşehrilerinin evlerine konuk oluyor. Gece gündüz demeden var gücü ile Gürsu sokaklarında çalışmalarını sürdüren Başkan Mustafa Işık, hanelere girerek Gürsulular ile yüz yüze görüşüyor.

BAŞKAN IŞIK, GÜNDÜZ SAHALARDA AKŞAM HANE ZİYARETLERİNDE

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hemşehri dernekleri, sivil toplum kuruluşları, istihdam buluşmaları, esnaf ziyaretleri ile aralıksız sahada yer alan Başkan Işık, akşamları farklı mahallelerdeki evlere konuk oluyor. Yaşlıları, çocukları, hastaları ve engelli vatandaşları ziyaret listesinin ön sırasına alan Başkan Işık, onlarla buluşuyor, sohbet ediyor, dertlerini dinliyor. Yeni projelerini ve son hizmetlerini anlatan Başkan Işık’a evlerinde samimi bir karşılama yapan Gürsulu vatandaşlar ise bizzat evlerinde ziyaret edilmekten son derece mutlu oluyor.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Vatandaşlarımızla bir araya gelmek benim için son derece önemli. Onları bire bir dinleyip sorunlarını bana aktarmalarını önemsiyorum. Projelerimizin ve çalışmalarımızın tamamı onların huzuru ve mutluluğu için. O sebeple hane ziyaretlerimiz artarak sürecek” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ