Zirvede Haber

“YAREN LEYLEK KADAR DEĞERİMİZ YOK!”

“YAREN LEYLEK KADAR DEĞERİMİZ YOK!”

İYİ Parti Karacabey İlçe Gençlik Kolları yönetimi, AK Partili Karacabey Belediyesi’nin başarısız bir yönetim sergilediğini ileri sürdü. Belediyenin ‘Yaren Leylek’ kadar gençlere önem vermediğini belirten İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tugay Özgür, ‘Güzellikler Şehri’ olarak adlandırılan Karacabey’in ilk önce şehirleşme adına somut adımlar atması gerektiğini savundu.


Öztürk yazılı açıklamasında; “Karacabey’in gençleri olarak bizler insanca yaşamak adına, her daim mevcut yönetimin ballandıra ballandıra söylediği ‘Güzellikler Şehri Karacabey’ dediği ilçemizde çok değil bir yıl önce Atatürk Kültür Parkı’ndaki gölün yosunlaşması ve Kültür Merkezi inşaatı ile ilgili eksiklikleri paylaşmıştık. Geldiğimiz bu kör noktada ise görüyoruz ki önlem alınmadığı gibi hiç bir ilerleme de kaydedilmedi. Kültür Park’ta bakıma ve temizliğe önem verilmiyor.

Bu parkın içler acısı durumundan hiç rahatsız olmayan bir yönetim şekliyle karşı karşıyayız. Maalesef Yaren Leylek kadar değer ve önem verilmeyen gençlerimiz ve halkımız adına buradan İYİ Gençlik olarak yetkililere sesleniyoruz. Bizler Karacabey’imizde sosyal faaliyetlere daha fazla önem verilmesini istiyoruz. İYİ Gençlik, halkımızın ve gençlerimizin sesi olmaya devam edecek. Eksik ve yanlış olan her şeyi değerli halkımızla paylaşmayı ve sonuç alıncaya kadar takipçisi olmayı sürdüreceğiz. Bizler bunu hak etmiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ