Zirvede Haber

BAKYD yeni yönetimini seçti

BAKYD yeni yönetimini seçti

Borsa Aracı Kurumları Yöneticileri Derneği (BAKYD), genel kurul toplantısı gerçekleşti. Dernek yönetimine seçilen üyeler arasında görev dağılımı yapıldı.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığına Piramit Menkul’den Mehmet Osmanoğlu seçildi. Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Yatırım’dan Melih Akosman, Tacirler Yatırım’dan Buğra Baban, Piramit Menkul’den Sudi Aydemir, ING Yatırım’dan Bülent Altınel, A1 Capital’den Murat Güler ve Gedik Yatırım’dan Ersan Akpınar oldu.

Denetim kurulu Başkanlığına Orhan Serdar Atalay seçilirken denetim kurulu üyeliklerinde bağımsız üye Şaduman Durukan ve Tacirler Yatırım’dan Hasan Pak yer aldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Osmanoğlu, Hibya Haber Ajansı’na yapmış olduğu açıklamada; Derneğimizin, 1985 yılında İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) ile birlikte kurulduğunu, geçen 37 yıllık süreç içerisinde sektörel sosyal sorumluluk anlayışıyla çalıştığını, Birliğin (TSPAKB) 2001 yılında kuruluşuna kadar Borsa ve Aracı Kurumlar açısından önemli görevler üstlendiğini, sermaye piyasası sektörünün ilk Sivil Toplum Kuruluşu meslek örgütü olduğunu, yeni dönemde; aracı kurum yöneticilerinden oluşan 70 üyemizle birlikte sermaye piyasasının sağlıklı gelişimi ve sorunların çözümü yönünde etkin katkılar sağlamaya, sektörün her kesimiyle birleştirici rolünün sürdürülmesine devam edileceğini, hedeflerinin üyelerimiz ile birlikte sermaye piyasasının büyütülmesine yönelik katkı ve destek sağlamak olduğunu belirtti.

 

Hibya Haber Ajansı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ