Zirvede Haber

EMSAN ILE BU YAZ ÇOK SERİN GEÇECEK!

EMSAN ILE BU YAZ ÇOK SERİN GEÇECEK!

EMSAN, estetiği ve fonksiyonelliği birleştirdiği çift cidarlı bardak çeşitleri, soğuk kahveler hazırlamanın şık yolunu sunan French Pressleri ile yazın serinleten lezzetlerini sofralara getiriyor. Yazın rengarenk meyveleriyle hazırlanan çeşit çeşit meyve suyu, limonatalar ve soğuk kahve çeşitleri EMSAN’ın şık sunumlarıyla birleşerek lezzet şölenini görsel şölen ile bir arada sunuyor.

Koleksiyonlarıyla sofralara şık bir dokunuş katan EMSAN, çift cidarlı bardak koleksiyonuyla yaz sofralarında rengarenk bir lezzet şöleni yaratıyor. EMSAN’ın uzun, kısa, külah, kupa formlarda tasarladığı çift cidarlı bardaklar, günün her anında kurulan sofralarda ve yaz partilerinde baş köşede yerini alıyor.

Siz de EMSAN’ın uzun ve kısa forma sahip bardaklarıyla yazın en sıcak anlarında meyve suyu ve limotalarınızı yudumlayarak serin sulara yelken açabilir, uzun ve kısa formda kulplu bardaklar ile çeşit çeşit soğuk kahvelerinizi yudumlayabilir ve günün her anında yazın rehavetini üzerinizden atabilirsiniz. 4 fincan kapasitesine sahip Emsan Double Glass French Press 600 ml ise soğuk süt ve buz ilavesiyle soğuk içimli kahveler hazırlamanıza eşlik ederek yaz aylarınızda da vazgeçilmeziniz olmaya aday.

EMSAN’ın çift cidarlı bardak çeşitleri 142,49 TL’den, French Press ürünleri ise 189,99 TL’den başlayan fiyatlarla EMSAN mağazalarında ve emsan.com.tr’de satışa sunuluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ