Zirvede Haber

OKX, Türkiye’de Copy Trading yarışması düzenliyor

OKX, Türkiye’de Copy Trading yarışması düzenliyor
OKX, Türkiyede Copy Trading yarışması düzenliyor
İşlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto platformlarından biri olan ve Web3 ekosisteminin geleceğini inşa etmede öncü rol oynayan teknoloji şirketi OKX, Copy Trading ürünü için En İyi Lider Traderlarını belirlemek üzere Türkiye’den başlayarak bir al-sat yarışması düzenleyeceğini duyurdu. Türkçeye işlem kopyalama olarak çevrilen copy trading, başarılı kripto para yatırımcılarının işlemlerini kopyalayarak aynı işlemi birçok kişinin yapmasını sağlayan bir yaklaşımı ifade ediyor.

OKX Türkiye Lider Trader Şampiyonası’na katılan lider traderlar, 17 Temmuz’da başlayacak şampiyonada çeşitli yarışmalara katılarak 15 şampiyondan biri olmak için mücadele edecek. Şampiyonada Copy Trader sayısında en yüksek artış, K&Z (kar ve zarar) oranında büyüme ve kazanma oranı gibi kriterler yer alıyor.

Ödül olarak şampiyonlar OKX’in sosyal medya hesaplarından duyurulup tüm kanallar üzerinden tanıtılacak. Bu da onların, OKX Copy Trading platformunda “Lider Trader” olarak seçilme şanslarını artıracak.

Bu zorlu rekabet sayesinde OKX, tüm Copy Trading kullanıcılarına değer katmayı amaçlıyor. OKX, bu yarışmada al-sat performansına odaklanarak, lider traderlarının genel anlamda daha iyi sonuçlar elde etmesini sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda piyasadaki en yetenekli traderlar için de bir cazibe merkezi haline geliyor.

OKXin Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Üst Düzey Yöneticisi (CCO) Lennix Lai yaptığı açıklamada, “Bu şampiyonayla en canlı kripto ekosistemlerinden birine sahip olan Türkiye’den başlayarak Copy Trading ürünümüzü küresel çapta büyütmeye devam etmeyi hedefliyoruz. Önümüzdeki aylarda spot piyasalar için de Copy Trading işlevini etkinleştirerek tüm kullanıcılarımıza yüksek performanslı lider traderları takip ederek onların stratejilerini kopyalama konusunda daha fazla fırsat sunmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

OKX’in Copy Trading platformunda kullanıcılar yüksek performanslı lider traderları takip edebiliyor, gerçek zamanlı güncellemelerle onların faaliyetlerini izleyebiliyor ve 100’den fazla işlem çiftindeki al-sat stratejilerini kopyalayabiliyorlar. OKX Copy Trading, 2022 yılının mayıs ayından bu yana kullanıcıların yüksek performanslı traderların portföy dağılımlarını, işlem geçmişlerini, K&Z oranlarını ve risk seviyelerini görüntülemelerine de olanak sağlıyor.

OKX Copy Trading ürünü ayrıca deneyimli ve profesyonel traderlara al-sat stratejilerinden kazanç elde etme fırsatı da sunuyor. OKX’in lider traderları arasına katılanlar, yüksek performans göstererek takipçilerinin elde etmelerine yardımcı oldukları kârlardan, günlük %13’e varan oranda kâr paylaşımı ile ek gelir kazanabiliyor.

17 Temmuz’da başlayıp 11 Ağustos’ta sona erecek OKX Türkiye Lider Trader Şampiyonası’na katılmak isteyenlerin, 17 Temmuz’a kadar kayıt yapmaları yeterli.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ