Zirvede Haber

”Genel Başkanımız ile tartışmaya girmenin siyasi bir intihar olduğunu hatırlatmak isterim.”

”Genel Başkanımız ile tartışmaya girmenin siyasi bir intihar olduğunu hatırlatmak isterim.”

Geçtiğimiz gün Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın yaptığı açıklamalar hakkında asılsız olduğuna dair beyanatta bulunan Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’a ,Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Cihat Gazi sert tepki gösterdi.

Başkan Gazi yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi’
“Genel başkanımız Sn. Ümit Özdağ ülkemizin en büyük problemi olan hatta gelecekte varoluş problemi haline gelecek olan sığınmacı ve kaçakların önünü bugünden kontrol altına almaya çalışan, dürüst, güvenilir ve ufuk açıcı bir Liderdir. İktidar eliyle ülkemize 13 milyon , Bursa’mızda 600 bine ulaşan sığınmacı ve kaçak doluşturup ses çıkarmayan ve hatta ses çıkarılmasın diye birçok şeyin üstünü örten Akp il başkanını güzide semtlerimizden Çarşamba ve Yavuzselim gibi semtlerde gezerken gördüğümüzde ciddiyetle cevap vereceğimizi buradan belirtmek isterim. O zamana kadar ise yaptıkları sadece üst kapatma ve itham kapsamında değerlendirilmelidir.

Kadınlarımızın taciz edildiği, çocuklarımızın zarar görme korkusu ile rahatça geçemediği bir şehrin iktidar partisinin il başkanı olduğunuzu hatırlatır bu noktada çalışmalar yaparak vatandaşlarının güvenlik kaygısını ortadan kaldırma mücadelesi veren değerli Genel Başkanımıza saygısızca laflar atmadan önce eski İçişleri Bakanın’ın haline bakarak dersler çıkarmasını Genel Başkanımız ile tartışmaya girmenin siyasi bir intihar olduğunu hatırlatmak isterim.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ