Zirvede Haber

Ianua Spa’da Kendinizi Yeniden Keşfedin

Ianua Spa’da Kendinizi Yeniden Keşfedin

Bodrium Otel bünyesinde hizmet veren Ianua SPA, ‘kendinizi keşfedin’ sloganıyla sağlık ve güzellik hizmetlerini tek çatı altında sunuyor.

Bodrium Otel & Spa Genel Müdürü Yiğit Girgin, uzman ve deneyimli bir kadroyla hizmet veren Ianua SPA’nın tüm Bodrumlular’a hizmet verdiğini söyledi.

Bodrium Hotel & SPA’nın şehrin antik kapısının yanında yer aldığını ve SPA merkezinin adını da Latince kapı anlamına gelen “Ianua” olarak belirlediklerini kaydeden Girgin, “Hem otel misafirlerine hem de Bodrum’a yönelik bir SPA oluşturmak istedik. Bir buluşma noktası olması amacıyla farklı hizmetleri tek çatı altında sunuyoruz. Ianua SPA bünyesinde masaj, hamam, buhar odası, sauna ve fitness bulunmakla beraber, tüm masözlerimiz de Uzak Doğu’dan geliyor. Ianua SPA merkezinde fitness eğitmeni Onur Yıldırım ile birlikte daha sağlıklı ve doğru beslenme konusunda da misafirlerimize sağlıklı bir yaşam, wellbeing ve detox gibi konularda da destek veriyoruz. Yakın bir zamanda da misafirlerimizi yoga & pilates programlarımızla şehrin merkezinde buluşturacağız” diye konuştu.

BÖLGE CAZİBE NOKTASI OLDU

Bodrum’un geneline hitap eden bir şehir oteli konsepti sundukları bilgisini veren Yiğit Girgin sözlerini şöyle sürdürdü: “Yanımızdaki antik kent ve çevresi restore edildi. Bodrium’un bulunduğu bölge de cazibe merkezi oldu. Bodrum’da antik Myndos kapısı ve surların yanındaki otelimiz, kendine özgü mimarisi ve dekorasyonuyla özel bir noktada yer alıyor. Kapılarımız 12 ay boyunca açık. Bodrum tarih gastronomi, doğal turizm, ve diğer yerel zenginlikleri deneyimleyebileceğiniz imkanlar sunuyor. Bodrum’a nasıl daha faydalı olabiliriz diye düşündük. Sosyal sorumluluk anlayışıyla sponsorluklar yapıyoruz. Sektörü yakından takip ediyoruz. Ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak tanıtım yapıyor ve trendleri de takip ediyoruz. Bodrum önemli bir marka; hem otelimizi hem de Bodrum’u daha çok kişiyle buluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ