Zirvede Haber

Motosiklet çalmak için motosikletle geldi

Motosiklet çalmak için motosikletle geldi

Bursa’da ilginç bir olay yaşandı. Üç hırsız, motosiklet çalmak için motosikletle gelerek dikkat çekici bir yöntem kullandı.
Kaynak; Özgür Can / GazeteAbc

Olay, Osmangazi ilçesinde bulunan Mahmudiye Caddesi üzerinde bir iş merkezinin önünde gerçekleşti. İşyeri sahibi Mesut Çetin, 16 APM 918 plakalı motosikletini park etti ve bir süre iş merkezine girdi.

Bu sırada bölgede motosikletle dolaşan üç hırsız, Çetin’in park ettiği motosikleti fark etti. Motora gözlerini diken hırsızlar, birbirlerine gözcülük yaparak harekete geçti. Kısa sürede motosikleti çalmayı başaran hırsızlar, olay yerinden hızla uzaklaştı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, hırsızların motosikletle gelerek nasıl kaçtıklarını gösterdi.

Çetin, bir süre sonra motosikletinin yerinde olmadığını fark ederek güvenlik kameralarını inceledi. Kamera kayıtlarını izledikten sonra motosikletinin çalındığını anlayan Çetin, durumu hemen polise bildirdi. Ayrıca, motosikletin çantasında bulunan elektronik ürünlerin de çalındığını ve bu yüzden büyük bir zarara uğradığını belirtti.

Çetin, motosikletinin bir an önce bulunmasını ve hırsızların yakalanmasını umut ediyor. Polis ise olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ