Zirvede Haber

Türk Çağrı Yaptı, Sinan Oğan’ın Kaynatası Açıklasın!

Türk Çağrı Yaptı, Sinan Oğan’ın Kaynatası Açıklasın!

Milliyetçi camianın önemli isimlerinden de olan Haber Erk imtiyaz sahibi İsmail Türk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada MHP Eski Milletvekili Mehmet Ekici’yi hedef aldı.

İsmail Türk Çağrı Yaptı, Sinan Oğan’ın Kaynatası Açıklasın!

Milliyetçi camianın önemli isimlerinden de olan Haber Erk imtiyaz sahibi İsmail Türk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada MHP Eski Milletvekili Mehmet Ekici’yi hedef aldı.

İsmail Türk, yaptığı açıklamada Mehmet Ekici için Türk milliyetçilerine yönelik yapılan her operasyonun içinde olduğunu ifade ederken “plana sadık kal” ve “damad kontenjanı” vurgularını da yaparak Sinan Oğan meselesini anlatmasını istedi.

İşte o açıklama:

mehmet elici muhsin yazicioglu alparslan turkes

Solda Sinan Oganın kayınpederi eski MHP,BBP milletvekili Mehmet Ekici Türk milliyetçilerinin yapılan operasyonların hep içinde olan hangi taşı kaldırsan altından çıkan isimdir Mehmet Ekici, kendisine çağrı yapıyorum “plana sadık kal”nedir? MHP camiasına soktuğunuz “damad kontenjanı” adı ile milletvekili yaptırdığınız ve siyasi hayatına her türlü yönü verdiğiniz Sinan Ogan meselesini Türk milliyetçilerinin en iyi anlatacak sizsiniz bu konuda açıklama yapmanız ahlaki bir beklentidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ