Zirvede Haber

Tolga Karadeniz : Eventlerimiz artarak devam edecek !

Tolga Karadeniz : Eventlerimiz artarak devam edecek !

İstanbul’da en popüler Rus müzikleri ve en iyi hit müziklerin en iyi Dj lerin performansları ile ve yabancı Türk sanatçıların sahne aldığı Podium Exclusive Club açıldı.

HABER SEDAT SARIKAYA

İstanbul’un en önde gelen ve yaptığı Organizasyon ve partilerden adından oldukça söz ettiren gece hayatına yön veren Ünlü işletmeci Tolga Karadeniz yaz sezonunu Moskova’nın ünlü Pop Şarkıcılarını ağırlayarak açtı. İstanbul’da ilk kez ve sadece Podium Exclusive Club’da popüler şarkı ‘Vahşi Dişi Aslan’ın Sanatçıları Alex & Rus’u misafir etti .Ardından Giyim tarzı ve yaptığı her şey ile magazin gündeminden düşmeyen Ünlü isimlerden Tuğba Ekinci konserleri ile start verdi. Tuğba Ekinci konseri ile mekanda coşku doruk noktasına çıktı.

Ünlü işletmecilerden Tolga Karadeniz, basına “Tuğba Ekinci , Alex&Rus eventlerine bu kadar yoğun bir katılım beklemiyorduk. Evantlerimiz artarak devam edecek. Ünlü isimleri sevenleri ile buluşturmaya devam edeceğiz. Doğum günü , Bekarlığa veda , Özel davet ve Ödül törenleri ve Organizasyonlarınızı Podium Club Exclusive’de yapabilirsiniz. Çarşamba, Perşembe, Cuma Cumartesi, Pazar günleri 22:30 05:00 arası açığız. Toplu taşıma araçları ile bize kolayca ulaşabilirsiniz. Rus Müzikler ve En iyi Hit Müzikleri dinleyeceğiniz ve eğleneceğiniz mekanların arasındayız. Bunların dışında özel bar servisi, özel alkollü kokteyller sunmaktayız.

Sürprizlerimiz bitmiyor, Gogo Dansları, Darbuka, Göbek Dansları ve daha fazlasının yer aldığı gösterilerimizle siz de şaşıracaksınız” diyerek açıklamalarını bitirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ