Zirvede Haber

“Kent Konseyi Bayramlaşmasında Van Lezzetleri ve Kültürü Tanıtıldı”

“Kent Konseyi Bayramlaşmasında Van Lezzetleri ve Kültürü Tanıtıldı”

“Kent Konseyi’nin düzenlediği bayramlaşma etkinliğinde, dernekler ve misafirler memleketin lezzetlerini ve kültürünü tanıtarak renkli bir buluşmaya imza attı.”

Bugün gerçekleştirilen Kent Konseyi bayramlaşma etkinliğinde, birçok önemli isim bir araya geldi. Kent Konsey Başkanı Şevket Orhan, Genel Sekreter Murat Başar ve yönetici arkadaşlarının yanı sıra davete katılan milletvekilleri, siyasi parti il başkanları ve başkan yardımcıları bu anlamlı organizasyonda yer aldı. Ayrıca, dernek başkanları ve tüm misafirler etkinliğe katılım sağlayarak organizasyona renk kattı. Bu vesileyle, katılımcılara içten teşekkürlerimi iletmek isterim.

Etkinlikte, konuşan Bursa Van İl ve İlçeleri Dernek Başkanı Asker Karataş; 81 il derneği tarafından memleketin yöresel lezzetleri tanıtıldı. Meşhur Otlu Peyniri, İnci Kefali, Ayran Aşı, Tandır ekmeği, Kavut ve el işçiliğiyle ünlü kilimler gibi birbirinden lezzetli ve kültürel değerlerimiz sergilendi. Ayrıca, Van’a özgü türküler ve halaylar eşliğinde keyifli anlar yaşandı. Coşkulu bir bayramlaşma organizasyonu gerçekleştirildi. Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olması dileğiyle, herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ