Zirvede Haber

Türk: Meral Akşener siyaset sahnesinden silinecek

Türk: Meral Akşener siyaset sahnesinden silinecek

Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk, Mavi Karadeniz TV’de “İYİ Parti İttifak’tan kopacak mı” sorusunu değerlendirerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Habererk Genel Yayın Yönetmeni İsmail Türk, Mavi Karadeniz TV’de Gizem Fidan’ın sorularını yanıtladı. İYİ Parti’nin Millet İttifakı’ndan ayrılıp ayrılmayacağını değerlendiren Türk, ilginç açıklamalarda bulundu. “İttifak’tan kopabilir de kopmayabilir de” açıklamasında bulunan Türk, Meral Akşener hakkında da çarpıcı tespitlerde bulundu.

“HER ŞEY VERİLECEK OLAN ŞEYLERE BAĞLI”

“İttifak’tan kopabilir de kopmayabilir de… Her şey verilecek olan şeylere bağlı. Makyavelist anlayışın kıblesi olmaz tavrı da olmaz” dedi. Süleyman Demirel’in “dün dündür bugün de bugündür” sözünü hatırlatan Türk, Meral Akşener’in istekleri olacağını ekledi.

AKŞENER BİR SONRAKİ KONGREDE YİNE BAĞIRIP ÇAĞIRACAK!

Akşener’in bir sonraki kongrede ne yapacağını da anlatan İsmail Türk “Yine bağıracak, ben diyet ödeyemedim borcumu ödeyemedim… Klasik şeyidir onun o. Çalışmalıydık başarmalıydık diyecek. Hadi buyur Meral hanım, çalış başar. Çalışıp savaşıp şunu da söylüyor, biz olmasaydık kaybederdiniz. Bu sefer alt taban şöyle diyor. Biz CHP’ye kazandırmak için mi varız. Böyle siyaset anlayışı olmaz. Sen tabii ki CHP’ye kazandırmak için olmamalısın. Türk demokrasisine kazandırmak için olmalısın” dedi.

MERAL AKŞENER BİR SONRAKİ DÖNEMDE SİYASET SAHNESİNDEN SİLİNECEK!

“Meral Akşener de dahil önümüzdeki dönemde bunların hiçbirinin yeri olmayacak. Şu beş yılı konforlu şekilde geçirmenin hesabını yapıyor. Birinci hedefi iç muhalefeti temizlemek, ikinci amacı da pazarlık payını arttırmak. “

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ