Zirvede Haber

Teşekkür etmiyorum

Teşekkür etmiyorum

MSKÜ Tıp Fakültesi, 7. Dönem Mezuniyet töreninde konuşma yapan dönem birincisi Dr. Sultan Kurt’un konuşmaları törene damga vurdu. Fakültenin acı gerçeklerine değinmek istediğini dile getiren Kurt, “Hastalıktan canımız çıkarken Covid testi vermemizden bile rahatsız olanlara, dersi ne de olsa geçemeyeceksiniz diyen saygıdeğer hocalarımıza, aldığımız anamnezleri beğenmeyip kâğıdı yırtanlara, biz yaşarken gözünü, kulağını kapatan meslektaşlarıma malesef teşekkür etmiyorum” dedi.

Geçtiğimiz günlerde MSKÜ Tıp Fakültesi, 7. Dönem Mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet töreninde Türkçe Tıp Programı 7. Dönem mezunları adına konuşma yapan dönem birincisi Dr. Sultan Kurt’un konuşmaları törene damga vurdu. “Hastalıktan canımız çıkarken Covid testi vermemizden bile rahatsız olanlara, dersi ne de olsa geçemeyeceksiniz diyen saygıdeğer hocalarımıza, aldığımız anamnezleri beğenmeyip kâğıdı yırtanlara, biz yaşarken gözünü, kulağını kapatan meslektaşlarıma malesef teşekkür etmiyorum” dedi.

TÖRENE DAMGA VURDU

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesinde öğrenim gören 127 hekim adayı, düzenlenen törenle meslek yaşamlarına uğurladı. MSKÜ Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda düzenlenen törene öğretim üyeleri ve mezun olan öğrenciler ile aileleri katıldı. Türkçe Tıp Programı 7. dönem mezunları adına konuşma yapan dönem birincisi Dr. Sultan Kurt yaptı. Öncelikle konuşmasında ailesine teşekkür eden Kurt sözlerinin devamında salona damga vuracak söylemlerde bulundu.

detail-photo-fancybox-1

“TEŞEKKÜR ETMİYORUM”

Fakültenin acı gerçeklerine değinmek istediğini dile getiren Kurt, “Hastalıktan canımız çıkarken Covid testi vermemizden bile rahatsız olanlara, dersi ne de olsa geçemeyeceksiniz diyen saygıdeğer hocalarımıza, aldığımız anamnezleri beğenmeyip kâğıdı yırtanlara, intörnlüğümüzün ilk altı ayı boyunca kazandığımız üç kuruş parayı bile zamanında yatırmayanlara, eğitim adı altında kimsenin yapmak istemediği işleri sadece işler aksamasın diye biz aday hekimlere yıkanlara, bazen bizim de bir annenin evladı olduğumuzu unutanlara, en çok da vakti zamanında bizimle aynı yollardan geçen, aynı dertlerden muzdarip olan ama şimdilerde benzer sıkıntıları biz yaşarken gözünü, kulağını kapatan meslektaşlarıma malesef teşekkür etmiyorum”ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ