Zirvede Haber

KARMA TÜRKİYE RADYO VE MÜZİK LİSTELERİNİN NABZINI TUTUYOR

KARMA TÜRKİYE RADYO VE MÜZİK LİSTELERİNİN NABZINI TUTUYOR

Türkiye’nin sesli içerik, radyo ve podcast’leri ile yeni sesli sosyal medya platformu olan Karma Türkiye’nin verilerine göre radyolarda geçtiğimiz haftanın en çok dinlenenleri ve sevilenleri belli oldu. Melike Şahin ve Gazapizm’in başı çektiği listeye yeni albüm ve şarkıcılar da eklendi.

Türkiye’nin ilk ve tek sesli içerik ve podcast platformu Karma Türkiye, yeni çıkan şarkıları listelerine dahil ederken, radyolarda geçtiğimiz haftanın en çok dinlenen ve sevilen şarkılarını da belirledi. Buna göre 9-16 Haziran haftasında radyolarında en çok dinlenen kadın sanatçı Melike Şahin olurken; en çok dinlenen şarkısı ise “Bedelini Ödedim” adlı, kendisinin “manifestom” olarak tarif ettiği şarkısı oldu. En çok dinlenen erkek sanatçının Gazapizm olduğu listede sanatçının, “Yol” adlı şarkısı, en çok dinlenen şarkısı olarak öne çıktı.

Yeni albüm ve yeni şarkılar da geçtiğimiz hafta listelere dahil oldu. Buna göre Melike Şahin’in “Diva Yorgun” şarkısı listenin başında geldi. Son zamanların sevilen müzik grubu KÖFN’ün ise “PopStar” albümü yayınlandı. Ezhel ise “Oynar” şarkısıyla müzikseverlerle yeniden buluştu. Göksel’in yeni teklisi “Burada Kalayım” listelere giren bir başka şarkı olurken; Tuğkan’ın “Kadıköy” şarkısı da geçtiğimiz haftanın yeni şarkılardandı.

Karma Türkiye bu hafta da podcastleri ile dopdolu!

Türkiye’nin sesli içerik, radyo ve podcast’leri ile yeni sesli sosyal medya platformu olan Karma Türkiye, her cuma olduğu gibi geçtiğimiz cuma da yeni podcast’ler ve podcastlerin yeni bölümleri yayınlandı.

Yeni ve interaktif bir podcast: “Kod Adı: Aşk”

Karma Türkiye’ye özel olarak hazırlanmış “Platonik Bir Aşk” serisinin yaratıcısı Mehmet Karaca yeni podcast’i ile karşınızda! Sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayınına her hafta bir kişiyi konuk alan Karaca, aşk üzerine sohbet ediyor ve bu yayını podcast olarak dinleyicisine sunuyor.

Zeynep Türker’in sunumuyla “Aslında Böyle” yayında!

Zeynep Türker, ilk bölümüyle sizinle. Yaptığınız işte mutsuz olduğunuz anlar mı var? Bu gayet normal… Peki sigorta tarafında bu durum nasıl?

Zihin Dedektifleri yeni bölümüyle geldi: “Kendinle Aran İyi Olmalı”

Zihin Dedektifleri’nin bu bölümünde “İnsanın kendisiyle arası iyi olmalı,” diyor Rabia Önel ile Dilek Kaya. Ayrıca ekliyorlar; “Kırk kapıya seksen değnek vuran ama yalnız kalmaktan korkan insanlar var!” Peki, yalnız kalmak neden bu kadar korkutucu?

“Anlamsız Hususlar” yine çok anlamlı!

Anlamsız Hususlar’ın 8’ın bölümünden selamlar veren Ege, yeni partneri Boris ile yine anlamsız bir meselenin peşinde koşturuyor. Beyaz yakalı köle Boris ve Ege Özbay’ın keyifli sohbeti yayında.

“Bacanaklar” podcast’i, belli ki her Cuma yeni bölümüyle yayında

Spontane kayda girmek, Kısmetse Olur tarafından tehdit yemek, Cemiyet Respect, her gün 3 saat yayın yapmak, Aygün’ün aşkı, seçimde sandık müteahhitti olmak, aşık olamamak, duygusal konuşmalar, 257 yaşında aynı formda olmak, Fenerbahçe 250 yılda şampiyon olur mu ve daha nicesiyle…

“Ziggurat” podcast’inin yeni bölümü yayında: “Sevgi Neydi? Sevgi Emekti!”

Siyasette sol yorumu… Şenol Çınar bu bölümde, sol siyasetin çıkışına ve gelişimine odaklanıyor. Peki, bu işe Hegel ne diyor?

“Kadın Dediğin” podcast’inin yeni bölümü dikkat çekici: “Çalışan anneler için, Me Time!”

Mutlu bir kadın ve çocuğunuza faydalı olmak için kendinize zaman ayırmanız gerekiyor çalışan anneler… “Kadın Dediğin”, bu bölümde tam olarak bundan bahsediyor!

“Sinematris” pod yayını sinemasever dinleyiciler için hazır

Bu hafta sinemanın gündemine göz attılar ve şu an gösterimde olan Zihin Avı, Süper Mario Kardeşler ve Air: Bazen Efsaneler Uçabilmelidir filmlerini incelemeye çalıştılar. Ayrıca “Öyküler mi karakterleri biçimlendirir yoksa karakterler mi öyküleri?” sorusu üzerine konuştular.

Özgür Uysal’ın anlatımıyla “Sürekli Seni Düşünmesini Nasıl Sağlarsın?” sorunsalı

“Sana mor bir fil düşünme” desem ilk aklına ne gelir? Özgür Uysal’ın anlatımıyla İnce İşler’in yeni bölümü yayında.

Terapi Notları yeme bozukluğunu gündemine alıyor

Bu bölümde yeme bozukluklarında kilo farklarının sebeplerini konuşan Psikolog Feyyaz Engin, önemli noktalara parmak basıyor.

“Deliriyo muyuz?” yine çok çılgın!

Kübra Sevimgin’in sunduğu “Deliriyo muyuz?” bu hafta Nietzsche ve Fred’u konu ediniyor. Ama tahmin ettiğiniz gibi değil… Dinlediğinizde anlayacağınız türden bir sohbet!

Ofisin Şifreleri podcast’i yeni dönemin konusuna değiniyor: “Uzaktan Çalışanlar İçin Ek Sorular”

Uzaktan çalışan arkadaşlarımıza ulaşmak, onları süreçlere dahil edebilmek için 1:1 toplantılarınızda hangi ek soruları sorabilirsiniz? Bertay Fişekçi, bu sorunun cevabını veriyor.

“Ayak Üstü Koçluk” podcast’i, yaşamın anahtarını bulmanıza yardımcı oluyor

“Sen Kim Değilsin?” başlığı altında, kimlik kavramının derinliklerine inmeye ve gerçek benliğimizi anlamaya çalışacaksınız. Bu kez soru, yaşınız ve mesleğiniz gibi içeriklerle ilgili değil. Gerçekten “kim” olduğunuzu bilmekle ilgili!

Karma Türkiye hakkında

Bünyesinde bulundurduğu canlı radyo programları, dijital radyo yayın akışı, ücretli ve ücretsiz erişilebilen sesli içerikler ve günümüz trendi podcast dünyasını birleştiren Karma Türkiye aynı zamanda kullanıcılara profil oluşturarak mesajlaşma, takipleşme gibi özellikler de sunuyor. Mobil uygulama olarak indirilebilen platforma aynı zamanda web sitesi üzerinden de erişilebiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ