Zirvede Haber

MS’S ‘Çizmeye’ damga vurdu MS’S’den İtalya’ya mobilya ihracatı

MS’S ‘Çizmeye’ damga vurdu MS’S’den İtalya’ya mobilya ihracatı

‘Akıllı Ofis Mobilyaları’ konsepti ile kısa sürede yurt içi ve yurt dışında geniş pazar ağına ulaşan Ms’s Ofis Mobilyaları, yaptığı ihracatlarla İnegöl ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Ms’s, tasarımın anavatanı olarak bilinen İtalya’ya ofis mobilyaları ihracatı gerçekleştirerek adından söz ettirdi.

Kurulduğu 2021 yılı Ekim ayından bugüne kadar farklı ve teknolojik ürünleri dikkat çeken MS’S ofis mobilyaları firması, son olarak Bursa Ankara karayolu üzerinde 3.500 m2 showroom ile ‘Sizin için en iyisi’ sloganını zihinlere kazıdı.

Ankara yolu İnegöl girişinde, Opet akaryakıt istasyonu yanında yer alan MS’S Ofis Mobilyaları yeni bir atılım olan ‘’Bahçe ve Balkon Mobilyaları’’ konusunda da çok geniş bir ürün yelpazesiyle müşterilerinin karşısına çıktı. MS’S Ofis ve Bahçe Mobilyaları firması, mobilya sektörünün dünyadaki tasarım öncüsü İtalya’ya ofis mobilyaları konseptlerinden oluşan ürünlerle bir anlaşma yapıldığı ve bu ülkeye ilk ihracatın gerçekleştiği belirtildi.

“İHRACAT VE ÜRETİM ÇOK ÖNEMLİ”

Dış ticarette iddialı olduklarını dile getiren MS’S Ofis Mobilyaları Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sevim, “ Ham madde kaynaklarına yakın bulunması nedeniyle mobilya üretiminde önemli bir merkez olan İnegöl’ümüzün, ofis mobilyaları sektöründe de önce ülkemizde ardından da dünyada söz sahibi olması için çalışıyoruz. Üretimi artırarak, istihdamı çoğaltmanın derdindeyiz. Son zamanlarda yaşanan ve ticareti direk etkileyen olumsuz durumlara rağmen çok farklı ülkelere ihracat yapıyoruz. Fakat kurulduğumuz günden bu yana tek hedefimiz Avrupa ülkelerine ürün satmak. Elbette bu konuda yeni ülkelerde gündeme geliyor. İtalya’ya ürün pazarlayabilmek çok önemli bir şey. Sektörümüzden İtalya’ya ihracat yapan arkadaşlarımız var.

Benzer başka ülkelere de var tabi ki ama bizim için dolayısıyla İnegöl için de mobilyanın anavatanı denilen İtalya’ya, bizim ana sloganımız olan ‘Sizin içinde en iyisi’ diyerek ürünler sunabilmek, sektörümüz adına güzel bir gelişim’’ diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ