Zirvede Haber

Deniz ve güneşten yıpranan saçlar Remington’a emanet

Deniz ve güneşten yıpranan saçlar  Remington’a emanet

Dünyanın lider elektrikli kişisel bakım ürünleri markası Remington, son teknolojiyle geliştirilen hava üflemeli saç şekillendiricilerine ilave ettiği bitki bazlı ekstraktlarla daha bakımlı ve stil sahibi saçlara sahip olmanızı sağlıyor. Ve bu özellikleriyle yaz aylarında güneş, havuz ve denizden yıpranan saçlarınıza hak ettiği bakımı sunuyor.

Yaz aylarında sıcaktan bunalarak sık duş almak, deniz ve havuz suyu ve güneş ışınları saçlarımızın yıpranmasına neden oluyor. İşte tam da burada doğru saç bakım cihazlarını kullanmanın önemi devreye giriyor. En yeni saç teknolojisine sahip soğuk hava üflemeli saç kurutma makineleri ve şekillendiriciler, sadece saçların kusursuz görünmesini sağlamıyor aynı zamanda saçların aşırı yıpranmasının da önüne geçiyor. Remington’ın Türkiye pazarına sunduğu yeni modeli Botanicals ise tüm bunlara ilave olarak; Aloe Vera, Jojoba ve Gül özü gibi doğada bulunan güzellik artırıcı ekstratlarla zenginleştirilmiş seramik plakaları sayesinde saçlara bakım yaparak koruma altına alıyor. 

Aloe Vera, Jojoba ve Gül özü bakımı

Aloe vera, jojoba ve gül özü gibi doğada bulunan güzellik artırıcı bitki ve çiçek ekstratlarıyla zenginleştirilmiş mikro bakım taneciklerinin seramik kaplamaya eklenmesi sayesinde her kullanımda saçlar daha canlı ve parlak bir görünüme kavuşuyor. Botanicals saç şekillendiricilerin tamamı, pürüzsüzlüğü ve parlaklığı artırmak için bitki bazlı özlerle aşılanmış mikro bakım taneciklerine sahip gelişmiş seramik kaplama ve daha az hasar için minimum sıcaklıkta şekillendirerek saçı korumaya yardımcı olan BotaniCare sıcaklık ayarına sahip. Ayrıca, saç düzleştirici ve kurutma makinesinin iyon fonksiyonu sayesinde elektriklenmeyen, parlak ve dümdüz saçlar elde etmek, saç maşası ile doğal görünümlü, belirgin bukleler yapmak mümkün.

Siz de yaz aylarında saçınızın bakımına ayrı bir önem veriyorsanız; tatilde, evde, sahilden dönüşte Remington ürünleri ile bunu kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Deneyin!

https://tr.remington-europe.com/

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ