Zirvede Haber

Oğlumu Tarçınımı Katlettiler, Üzerine Araba ile Çıkıp Araç Döndürdüler

Oğlumu Tarçınımı Katlettiler, Üzerine Araba ile Çıkıp Araç Döndürdüler

Muğla’da, Tarçın adlı köpeğe önce çarpıp daha sonra üzerinde drift atarak ölümüne neden olan zanlının duruşması bugün görülecek. Olaya tanık olan Tarçın’ın sahibi Göksel Kuyruk, katilin en ağır cezayı alması talebiyle bir açıklama yaptı. Göksel Kuyruk;

“24 Temmuz 2022 sabah 09:20’de Tarçın’ı sitemizin çıkışında ve sitemize çıkan işlek asla olmayan hatta gün içinde en fazla iki üç arabanın en fazla 20 km hızla gidebileceği ara yolumuzun kenarında serbest bıraktım ki tarla kenarına rahat tuvaletini yapsın diye. Zaten aşağıdaki sahil yoluna da korkar asla çıkmazdı. Aramızda 100 metre vardı.

Sahildeki bir araba önce olduğu yerde drift atarak arabayı döndürdü. Çevrede hep boş tarlalar olduğu için hepsini rahat  görebildim. Anladım bir terslik var. Tarçın’a doğru koşmaya başladım. Sitemize giden ara yol kenarında süratle araba döndüren şahıs, Tarçın’ı görerek ara yola sapıp hemen hemen sokak başı ve yolun dışında kenarda duran Oğlumun direkt üstüne sürdü ve altına alarak üzerinde araba çevirdi.

Kalp hastası oğlumu hunharca parçaladı ve durmadan kaçtı. İçinde 5 veya 6 kişi vardı ve kurtarmaya yetişemedim. Hepsi gözlerimin önünde oldu, oğlum katledildi. Görenler plakayı verdiler, şikayetçi oldum. Kim olduklarını göremedim bilmiyorum. Masum canlar üzerinden cinayet işlemekten zevk almak nasıl bir duygudur? Şikayet dilekçemi Jandarma, halen Savcılığa iletmedi. Bugün sordum dört beş gün sonra iletiriz dediler. Zaten olay yerine de iki dakikalık mesafeden tam 45 dakika sonra geldiler. Karakolu hemen aradık yarım saat sonra tekrar aradık ve ikinci aramanın ardından 15 dakika sonra geldiler. Şikayetçi olduğum çin plaka bilgileri paylaşamıyorum.

Katilin En Ağır Cezayı Alması İçin İmza Yorum ve Hukuki Desteğinizi Bekliyorum.

Sahil Yolu yani Atatürk Caddemiz eskisi gibi komple trafiğe kapatılsın. Bu kaçıncı can alışlar bu kaçıncı araba çevirerek terör yaratılmalar, her gün arabalardan kaçıncı kez dünyanın bira şişeleri yollara sahile atılarak cam kırıkları doldurmalar, yetsin artık.

Not: Olaydan sonra kaçarak giden ve 70km ilerde aynı araba ile kaçarlarken jandarma tarafından yakalanarak, tutuklanmadan serbest bırakılan şahıslar, tam 20 gün sonra, benden şikayetçi olarak, köpek öldürmediklerini, bir adamın gelerek kendilerini dövdüğünü ve hakaret ettiğini iddia ederek şikayetçi olmuşlardır, şahsı tutuklamayanlar, tam yirmi gün sonra bu iftira niteliğindeki asılsız iddianın peşine düşerek, şüpheli sıfatıyla benim ifademi almışlardır. Benim de üzerime arabayı sürerek son sürat ilerleyen bir araba ve içindekilere bunların yapılması zaten imkansız olup, ilk yaptığım şey feryatlarla oğluma koşmak oluştur. Sahildeki en az 40 kişi olayı görmüş yanıma ve köpeğime koşmuşlar ve evime kadar, kanlar içinde kucağımda parçalarıyla taşıdığım katledilen oğlum ve bana evime kadar eşlik ederek beni yanlız bırakmamışlardır ve 4 kişi de bana şahitlik yapmıştır. Oğlumun kanları arabanın teker ve alt takımlarına tamamen yapışmasına rağmen araba hiçbir şekilde incelenmeyerek delil karartmasına zemin hazırlanmıştır. Oğlumun katledildiği yol ise sadece az sayıda ev olan bizim sitemiz için tarla sahibinden izin alınarak açılan, normalde  diğer kullanımlar İçin olmayan bir yoldur. Şu anda olayın üzerinden bir aydan fazla zaman geçmiştir, milas ören jandarma karakolu benim şikayetimi CİMER’e bildirdiğim gün olan 18nci günde savcılığa teslim etmiştir. Savcının ise daha ilk günden haberi olduğunu da bana söylemişlerdir ve halen bir ayı geçti savcılıktan bir işlem resmen başlamadı, kamu oyunun vicdanına bırakıyorum

Yer: Muğla Milas ören mahallesi Sahil yolu olan Atatürk caddesinden Yalıkent Sitesine hemen dönüş sokağının başı”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ