Zirvede Haber

Aşılar Suistimal Edilerek Silaha Dönüştürülüyor!

Aşılar Suistimal Edilerek Silaha Dönüştürülüyor!

Köşe yazarımız Cüneyt Bülent Şeker gözden kaçan bir olguya dikkat çekerek gündeme taşıdı. Şeker; “ BLACK KNIGHT Aşı, çip, iklim değişikliği, 15 dakikalık şehirler konularını işleyen 6 bölümlük bir Kore dizisi.

Bu şeytanların bizim için nasıl bir hayat istediğini, aşıların nasıl rahatça suistimal edilip, silaha dönüştürülebileceğini gözünüzde canlandırmanız için faydalı olacağını düşünüyorum…

Özellikle “Olurmu öyle şey, bilime güvenmek lazım” vs. inanışa sahip aile üyeleri ve arkadaşlarınızla birlikte izlemenizi tavsiye ederim. Böylece gücü elinde tutmak isteyen insanların menfaatleri için ne kadar gözü kara olabileceklerini, ne kadar ileri gidebileceklerini gözlerinde canlandırabilir, biraz kavrayabilirler.

Beni kıllandıran tek şey bu dizinin NETFLİX yapımı olması? O yüzden bu dizinin de insanlığın hayrına yapılmamış olması ihtimalini değerlendirmek lazım, Tabi globalcilerin öz güvenlerinden planlarını bu şekilde film ve diziler ile açıklamaları, Veya planlarını normalleştirmek, bilinç altına kabullendirip, yerleştirmek, insanların tepkisini ölçmek için bu tip diziler yaptırdıkları da biliniyor.

Ayrıca kendi muhaliflerini kendileri oluşturup, onları kontrol etmek, direniş şekilini yönlendirme amacı taşıdıkları da söyleniyor… 

Her ne ise izleyin, yorumu siz yapın, her halûkârda boşa zaman harcamış olmazsınız

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ