Zirvede Haber

Türk Haber-Sen Bursa; Sporun Başkentini de Bursa Yapacağız!

Türk Haber-Sen Bursa; Sporun Başkentini de Bursa Yapacağız!

Türk Haber-Sen Bursa Şubesi  tarafından düzenlenen; “Geleneksel 2. Futbol Turnuvası’nda” iddialı takımlar sahanın terini aldı. Turnuva 28 Nisan-28 Mayıs tarihleri arasında Alacahırka Spor Tesislerinde yapıldı. Şube Başkanı İdris Köseoğlu; yoğun ilgiden memnun olduklarını belirterek, sporun her branşında başkentin Bursa olması gerekliliğine vurgu yaptı.

Köseoğlu; ” Türk Haber-Sen Bursa Şubemizin organize ettiği Bursa PTT Başmüdürlüğü bünyesinde çalışanlar arasında oluşturulan 2. Geleneksel Futbol Turnuvası, 27 Mayıs Cumartesi günü final maçının ardından ödül töreniyle sona erdi. Sosyal sorumluluk kapsamında düzenlediğimiz futbol turnuvamıza 20 takım katılmış, 40’ın üzerinde müsabaka yapılarak finale gelinmiştir. Finale kalan Kırmızı Beyaz Takımı ile Harika Kanatlar takımı 1-1 berabere kalmış ve atılan penaltılar sonucu turnuvanın galibi Harika Kanatlar olmuştur.

Turnuva efsanevi hikayeler, enfes goller, nefeslerin tutulduğu kritik anlar ve beklenmedik centilmenliklerle sona ermiştir. Futbol, sadece spor yapmak değil, spordan öte bizi birbirimize yaklaştıran, kaynaştıran; dostluklarımızı, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, çalışanların yoğun iş stresinden bir nebze de olsa uzaklaştıran önemli bir aktivitedir. Çalışma arkadaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi bizi çok mutlu etmiştir. Turnuvaya gelerek bize destek veren Başmüdürümüz Çiğdem ÇAKIR’a, Başmüdür Yardımcılarımız Hasan OLCAY ve Muzaffer SARA’ya, İhtisas Müdürlerimize, yönetici ve çalışanlarına, Merkez Müdürleri, yönetici ve çalışanlarına, takımlarda oynayan 240 çalışanımıza ve desteklemeye gelen ailelerine ve manevi olarak yanımızda olan her maça gelerek bizi onore eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Bu etkinlikte sponsor olarak destek veren Alaca Hırka Spor Tesisleri Yöneticisi Cemil Bey’e ve Futbol Antrenörü Yusuf ZEYTUN’a, takım forması tedarikinde katkı sağlayan COOLDEC Endüstriyel Soğutma Firma sahibi Salih DOĞAN’a, madalya ve kupaların verilmesine katkı sağlayan MHP İl Başkan Yardımcımız Gökhan ALTUN’a, şampiyon olan takımlara maddi destek sağlayan UFS şirketi adına Tahsin Bey’e, Mimar Sinan Spor Kulübü yöneticisi Erol Bey’e, hem ödül olarak hem de finalde tüm izleyenlere dağıtılmak üzere ayarladığı tatlılar için Hasan OLCAY’a, takım formalarını ve manevi olarak bizleri destekleyen Cengiz Kaya başta olmak üzere tüm dostlarımıza Türk Haber-Sen Bursa Şube Yönetimi adına teşekkür ederiz.
Bizleri kırmayarak hakemlik yapan arkadaşlarımıza, bu işin mükemmel bir şekilde sonuçlanması için arka tarafta canla başla çalışan, her biri emektar ve vizyoner organizasyon kurul başkanımız Adem AKSAN ve üyeleri Fırat TAŞ, Eren TAN, Murat SERT’e, sponsor bulmakta bizlere yardımcı olan Ertuğrulgazi PTT Müdürümüz Cengiz KAYA’ya çok teşekkür ederiz. Türk Haber-Sen Bursa şubesi olarak, sizlerle çok daha güzel şeyler başarabileceğimizi bu etkinlikle anlamış olduk. Sizlerin geri bildirimini not aldık. Önümüzdeki yıl daha güzel ve daha eğlenceli bir turnuvada bir arada olmak ümidiyle.” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ