Zirvede Haber

“KEŞKE, ELİM KIRILSAYDI DA BU SOYGUNCU, KADIN DÜŞMANI FAŞİSTLERE OY VERMESEYDİM” DEMEMEK İÇİN 3 GÜN KALDI.

“KEŞKE,  ELİM KIRILSAYDI DA BU SOYGUNCU, KADIN DÜŞMANI FAŞİSTLERE OY VERMESEYDİM” DEMEMEK İÇİN 3 GÜN KALDI.

Geçmiş dönem CHP Parti Meclis Üyesi Güler Buğday’dan ibretlik bir yazı! Buğday;

Ülkemin tüm halklarına; namusu ile yaşayıp, alın teriyle geçinip, evlatlarına haram lokma yedirmeden yetiştirmek isteyen tüm yurttaşlara son bir kez daha rica ediyorum.
Kimse unutmasın, anlamsız bir inatla ve küçük çıkarlar uğruna bölünüp parçalanmayın.
Bu kutsal topraklar ve vazgeçilmez ülke bizlerin, yani bu topraklarda yaşayan tüm halkların ortak mülküdür.
Geçmiş tarihi ile, kültürü ile ve üzerinde yaşayan tüm halkların dili, dini ve farklılıklarının zenginliği ile hepimizin ortak yurdudur.
Unutulmasın bizlerin hiç kimse sahibi değildir…
Kurtuluş savaşını yoksul halkı ile birlikte tüm dış düşmanlarına karşın veren dünya liderimiz büyük önder Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Laik Cumhuriyetin saygın ve özgür bireyleri olan bizler kimseye kul olmaz ve biat etmeyiz.
Dünyanın hayran olduğu ve yüzyılda bir zor gelen bir lider olan Mustafa Kemal Atatürk’ün reddettiği Tek Adamlık, saltanat ve her türlü güç ve imtiyazı 21 yılda Siyasal İslam’ı kullanıp hile hurda ve insanları aldatarak hükümdar olmak isteyenlere vermeyiz.
Halklara düşman, namuslu, dürüst, vicdan ve ahlak sahibi insanlara karşı, hakkı, hukuku bilen, düşünebilen, analiz eden, özgür yurttaş kimliği ile yaşamak isteyenlere yaşamı zehir eden despot anlayışlara karşı ölsek te onay vermeyiz.
Bu ülkeyi mafyaya, çetelere ve soygunculara, kara cahillere ve katil sevicilerine teslim etmez ve karanlığa gömmeyiz.
Ortadoğu bataklığına sokmayız.
Her türlü teröre ve IŞİD yandaşı, Taliban kafalı katillerin TBMM’de olmalarını sağlayanlara hakkımızı helal etmeyiz.
Mazlum ve yoksul bırakılan halkları kandırarak, korkutarak veya yardım ediyor görünmek için devlet olanaklarını keyfi ve çıkarları için kullananlara daha fazla izin veremeyiz.
Sevgili Dostlar, Yoldaşlar ve Canlar,
Satılmış ve algı yaratmak için görevli kalemşorları ile en az 30 TV kanalında yalan, riya, korkutma ve tehdit ile kafaların karıştırıldığı haksız hukuksuz ve eşit olmayan bir seçime gidiyoruz.
Tıpkı Kurtuluş Savaş koşullarında olduğu gibi!!!!
Kimse unutmasın bu topraklarda yaşayan yüzyıllarca kardeş olmuş halkların hepsi yine birlik olacak, yine kardeş olacak, yine iç ve dış düşmanların oyununa yenik düşmeyecek.
Keşkeklerimiz olmasın diye, Tek Adam faşizmi, gerici, bağnaz, sapkın tarikat ve cemaatler daha fazla insanları kandırmaması için 3 gün sonra yapılacak seçimde sadece oy vermeyeceğiz.
Ülkeyi soyan, kendilerini, yandaş çeteleri ve uyuşturucu baronlarına ülkenin tüm olanaklarını sunan Tek Adam faşizmine “DUR, YETER ARTIK…” demek için sandıklara ve oylarımıza sahip çıkacağız.
Kendi çocuklarımız aç ve sefilken ülkeyi gasp edenlerin çocuklarının yurtdışına kaçırdıkları akıl almaz servetleri yani soygunu ve gaspı kabul etmenin akılla mantıkla olanaklı olmadığını artık ilan etmeliyiz.
İki kör kuruşa tamah edip, haksız yere devleti ele geçirip makam mevki kapanlara kimse sahip çıkmasın!!!
Haksız ve ilkel saltanatlarını sürdürmek ve suçlarını örtüp hesap sorulmasını engellemek için vatan hainleriyle birleşip, Hizbullah terörünü savunan Hüdapar’a, kadın düşmanı mirasyedi Erbakan’a muhtaç olanlara onay veremeyiz.
SON NOT:
Ben güler Buğday olarak on çeyreğimi yaşıyorum.
Kimseye maddi, manevi muhtaç değilim.
Ancak onurlu, namuslu, vicdanlı, vefalı, hak hukuk diyen, dünyada ve ülkemde saygın, analiz eden, eşitlikten yana ve geleceğimizi güvencede görmek isteyen duyarlı bir yurttaş olarak sürekli yazıyor ve anlatıyorum.
Sandığa git karanlığı aydınlığa çevirmek için tüm halkları zorda olsa birleştiren ve demokrasi temelinde buluşturan ve tüm renklerin ahenk içinde veya mecburen birleştiği Kemal Kılıçdaroğlu’na oyunu ver ve geleceğine sahip çık.
Bu görev:
Kendinizin ve çocuklarınızın geleceğini güvence altına alınması için en başta gençlerin ve kadınlara sahip arayan ahlaksızları TBMM ne taşıyanlara haddini bildirmek için kadınlarındır.
Sevgiyle, saygıyla, eşit yurttaşlar olarak barış ve kardeşlik duyguları ile özgür bir yaşam ve hakça paylaşılan bir düzende yaşayalım ve yaşatalım.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ