Zirvede Haber

LEAD Network Mayıs Ayı Kahvaltı Buluşması La Lorraine Türkiye Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

LEAD Network Mayıs Ayı Kahvaltı Buluşması La Lorraine Türkiye Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

80 yılı aşkın deneyimi ile unlu mamuller ve fırıncılık sektörünün lider markası La Lorraine Türkiye, LEAD Network’ün gelenekselleşen kahvaltı buluşmalarının Mayıs ayı ev sahipliğini üstlendi.

Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın konuk konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılında Toplumda Kadının Yeri’ üzerine yaptığı ufuk açan konuşması ile LEAD Network üyelerine unutulmaz bir sabah yaşattı.

84 yıl önce Belçika’da doğan, Türkiye’nin de dahil olduğu 30’dan fazla ülkede ürünlerini tüketicileri ile buluşturan La Lorraine, Türkiye’de kadın işgücünün perakende ve tüketici ürünleri sektörü içerisindeki yerini güçlendirmeyi, üst düzey kadın yönetici sayısını, itibarını ve etkilerini arttırmayı amaç edinen LEAD Network Türkiye’nin geleneksel kahvaltı buluşması 4 Mayıs Perşembe günü Radisson Blu Hotel, İstanbul Asia Ataşehir’de gerçekleşti.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan LEAD Network Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Aysun Zaman, Ülkece çok zor zamanlardan geçtik ve geçmeye devam ediyoruz. Yaşanılan deprem felaketi sebebiyle bizlerde acılara ortak olmak için sizlerin katkı ve destekleriyle yardımcı olmaya çalışıyoruz. Birçok ürünün tedariği hususunda sizlerden yardım alarak bölgeye ulaştırmaya çalıştık. Bütün kurumsal ve bireysel üyelerimize kıymetli desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bir diğer hususta bölgede bulunan genç kızlarımızın eğitimlerinin koşullar sebebiyle sekteye uğramasıydı. LEAD Network Europe ile 30 genç kızımıza TÜKD iş birliği ile eğitim bursu vererek genç kızlarımızın eğitim hayatlarına katkı sağlamaya çalıştık. Bir kez daha katkı ve desteklerinden dolayı LEAD Network Europe’a ve TÜKD’ye teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Etkinliğin ev sahipliğini üstlenen La Lorraine Türkiye Genel Müdürü Neslihan Nigiz Ulak ise konuşmasında La Lorriane’in bugün unlu mamüller sektöründe Avrupa’nın lider markası konumunda yer aldığını belirterek, Türkiye’deki faaliyetlerini işine tutkuyla bağlı 650 kişilik geniş organizasyon yapısıyla sürdürdüklerini özgün lezzetlerini, perakende ve ev dışı tüketim sektöründeki müşterileriyle buluşturduklarına değindi.

Ulak, La Lorraine olarak 80 yılı aşkın bir süredir daha iyi bir dünya kurma hedefiyle çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ve 2050 yılına yönelik sürdürülebilirlik stratejilerinin temelini ürüne, gezegene ve insana saygının oluşturduğunu konuşması sırasında belirterek “Gıda kaynaklarının sürdürebilirliğinin önem kazandığı günümüzde, ürüne saygı, gezegene saygı ve insana saygı yaklaşımımız çerçevesinde, ‘sürdürülebilir gelecek için sürdürülebilir gıda’ ilkesiyle üretim yapıyor; daha mutlu çalışanlar ve daha mutlu tüketicilerle hep birlikte daha iyi bir dünyayı paylaşmak arzusuyla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Değerlerin şirket için merkezi ve varoluşsal temel inançlar olduğunu ve aynı değerleri paylaşmanın bir kuruluş içinde güven ve yetkilendirmenin temelini oluşturduğunu belirterek iş dünyasında kadınların varlığının önemine de dikkat çeken Ulak, güçlü bir toplum yaratmak için kadınların hem iş dünyasında hem sosyal hayatta aktif olarak yer almalarının önemine vurgu yaparak, La Lorraine Türkiye’nin kadın istihdamını arttırmaya yönelik çalışmalarına değindi.

LEAD Network Etkinliğinin Konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı Oldu

LEAD Network kahvaltı buluşmasının konuk konuşmacısı olan usta tarihçi, akademisyen, yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı, ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılında Toplumda Kadının Yeri’ konulu konuşmasıyla etkinliğe katılan LEAD Network üyelerine Osmanlı’dan Cumhuriyete ülkemizden ve dünyadan örnekler ile kadınların topluma katkılarını aktardı.

La Lorraine Hakkında:

Hotel, Restoran, Cafe noktalarının yanı sıra perakende zincir market gibi birçok farklı profildeki 7.500’den fazla satış noktasında tüketicilerine ulaşan La Lorraine, 2014 yılında Türkiye pazarına giriş yapmış ve stratejik bir pazar olarak Türkiye’ye verdiği önem neticesinde 13. üretim tesisini Türkiye’de Manisa’da hayata geçirmiştir.

LEAD Network Türkiye Hakkında:

Perakende ve tüketici malları sektöründe çalışan, üst düzey kadın çalışanlar odaklı, ilk ve tek kar amacı gütmeyen dernek statüsünde olan LEAD Network’ün; 44’ü aşkın ülkeden 18.000’i aşan üyesi bulunuyor. LEAD Network Türkiye; A101, ABC Deterjan, Ajinomoto, Aksan Kozmetik, Anadolu Grubu, Anadolu Efes, Alişan Logistics, Amazon, Arçelik Türkiye, Aroma, Arzum, Atasun Optik, Avon, Barilla, , Barry Callebout, Bayer, Bel Groupe, Bizim Toptan, Boyner Grup, Burda Bebek, Brita Türkiye, Cargill, Carl Kühne, Carrefoursa, Chep Türkiye, Coca-Cola İçecek, Colgate-Palmolive, Cook, Danone, Dr. Oetker, DHL, Duracell, Düzey ,Dydo Drinco, Eczacıbaşı, Esfa Grup, Ekaterra, Emekyağ, ETİ, Experteam, Ferrero, Getir, Gittigidiyor, Givaudan, GroupeSEB, Haleon, HARIBO, Hayat Kimya, Henkel, Hepsiburada, Hero Baby, HMK, Humm, İstegelsin, Johnson & Johnson, Karmagrup, Kellogs, KFC Türkiye, Kimberly-Clark, Klorak Kimya, Komili, Koroplast, Koruma Temizlik, Koton, Kraftheinz, La Lorraine, Lila Group, Little Ceasers, L’oreal Türkiye, Man Power, Mars, McDonald’s, MediaMarkt, Metro, Migros, Mondelez, MR DIY,Nestle, Netlog, Nielsen, Nivea Beiersdorf, Obase, Olmuksan, Onur Market, Ova Gıda, Özay Hukuk Bürosu, PepsiCo, Pernod Ricard, Philip Morris, Pladis, Procter & Gamble, Provel, Reckitt , Reed,Sapro, SJ Johnson, Securitas, Sendeo,Shell, Tchibo Türkiye, Teknosa, Unilever, Uno tarafından kurumsal olarak da destekleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ