Zirvede Haber

Altan: Vatandaş siyasetin dilinden yorgun

Altan: Vatandaş siyasetin dilinden yorgun

Aysın Komitgan’ın Bursada Bugün’de sunduğu ‘Seçim Özel’ programının konuğu, BBP Bursa Milletvekili Adayı Mehmet Erhan Altan, siyasetin heyecanının deprem bölgesindeki mevcut sorunları ötelememesi ve birlik ortamının dağılmaması gerektiğine vurguda bulundu.

BBP Bursa Milletvekili Adayı Altan: Vatandaş siyasetin dilinden yorgun

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

BBP Bursa Milletvekili Adayı Mehmet Erhan Altan, Meclis’te ittifaklar sebebiyle sıcak ve çekişmeli günlerin olacağını belirtti.

“SOSYAL MEDYA YARGISI”

Sosyal medyada alınan tavırlar üzerinden yapılan yargıya yönelik olarak Altan, toplumun tahammül noktasında belirsizlikler yaşadığını ve tutuklamanın bir tedbir olduğunu ifade etti.

“EKONOMİNİN 20 YILLIK İKTİDARA BAĞLANMASI YANLIŞ”

Altan, uzun yıllardır ekonomik krizlerle mücadele edildiğini, bunun bir aşama olduğunu ve sürecin tek sorumlusunun iktidar olmadığını öne sürdü. Enflasyonla mücadeleyi sonlandırabilmek için üretim ekonomisinin yeniden canlandırılacağına dikkat çekti.

“MUHALEFET BU DİLİ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA”

Muhalefetin yapmış olduğu söylemlerin, Cumhurbaşkanı’nın şahsına karşı olduğunu, bu konuda haksızlık yapıldığını ve kişiselleştirme yapıldığını ifade eden Altan, “Muhalefet dilini değiştirmek zorunda. Vatandaş siyasetin dilinden yorgun” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ