Zirvede Haber

Partizanlığı Bırak, İşini Yap Sayın Özkan! Karacabey’in Hali İçler Acısı!

Partizanlığı Bırak, İşini Yap Sayın Özkan! Karacabey’in Hali İçler Acısı!

İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Fatih Karabatı, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın geçtiğimiz hafta çeşitli periyotlarla alınan iş makinesi, kamyon ve bazı araçların hizmet alım töreninde yaptığı konuşmasında İYİ Parti Bursa Milletvekili Adayı Selçuk Türkoğlu’nu hedef göstererek AK Parti’yi eleştirmesine tepki gösterdi. Karabatı, “Partizanlığı bırak, işini yap Sayın Özkan. Karacabey’in hali içler acısı. Bizi kavga ortamına çekmeye çalışıyorsun farkındayız ama biz bu oyuna gelmeyiz. Sen ilk önce kendine bak.” dedi.

Hatırlanacağı üzere Belediye Başkanı Ali Özkan, araç alım törenindeki konuşmasının bir bölümünde İYİ Parti Bursa Milletvekili Adayı Selçuk Türkoğlu’nu eleştirerek, “Kendisi seçim çalışmalarında bazı gereksiz sözler sarf ediyor. Bir kere 14 Mayıs’ta yerel değil, genel seçimler yapılacak. Ama Selçuk Türkoğlu, her gittiği yerde; “Karacabey Belediyesi’nin burçlarına İYİ Parti bayrağı dikeceğiz” gibi açıklamalarda bulunuyor. Bakın bugün ve her zaman bizler Karacabey Belediyesi’nde Türk Bayrağı’ndan başka bir flama kullanmadık. Karacabey Belediyesi burçlarına AK Parti bayrağı dikmedik. Parti ayrımı yapmaksızın tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet etmeye çalışıyoruz.” demişti.
Özkan’ın bu açıklamasını oldukça talihsiz bulan İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Karabatı da, geçtiğimiz Perşembe günü Belediye burçlarına asılanimage/jpegimage/jpegimage/jpeg
Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti 2. Bölge 1. 1 Sıra Milletvekili Adayı Varank’ın flamasına dikkat çekerek, “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Sayın Özkan?” diye sordu.
İYİ Parti İlçe Başkanı Karabatı, şöyle devam etti: “Belediye Başkanı Sayın Ali Özkan geçtiğimiz günlerde yerel basında yer alan sözde demecinde İYİ Parti’yi hedef gösteren açıklamalarda bulunmuş. Lakin TOGG için yapılan şaşalı törende bir kez daha gördük ki Özkan’ın söylemleriyle uygulamaları çok farklı. Maalesef bayrak konusunda bizlere diş göstererek algı operasyonu yapmaya çalışan ve bize parmak sallayan Özkan’ın söylemleri, resimlerde de görüldüğü üzere fos çıkmıştır. Söylenen sözler ile yapılanlar farklı olunca bizlere de şu soruyu sormak farz olmuştur; Sayın Başkan bu ne perhiz bu ne lahana turşusu… Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Varank’ın flamasının Karacabey Belediyesi burçlarında ne işi var?”
İYİ Parti olarak her zaman Karacabeyli vatandaşların sesi olmaya çalıştıklarını vurgulayan İlçe Başkanı Karabatı, “Ne yazık ki hem genel, hem de yerelde yapmış olduğunuz yanlış yönetiminizin siyasetteki ve ekonomideki tükenişlerinizi ülkece hepimiz farkındayız. İlçemizin bunca sorunları varken, vatandaşımız hizmet beklerken, gündemde kalabilmek adına hedeflediğiniz kavga ve kaos ortamına İYİ Parti olarak hiç bir zaman girmedik ve girmeyeceğiz. Bizim parti olarak yaptığımız siyaset anlayışımız kavga ve kaos yaratmak değil, yapılmayan hizmetleri dile getirmek ve vatandaşımızın sesi olmak. Her zaman bu düşünceyle siyaset yaptık. Sayın Başkan, unutmayınız ki sizin o makamda oturduğunuz zaman zarfında ‘yapacağım’ diye yarım bıraktığınız projelerinizi de hepimiz biliyoruz. Bunun acısını ve zorluğunu ilçede yaşayan vatandaşlar olarak hepimiz yaşıyoruz. Size tavsiyemiz lütfen genel siyaset üzerinden ve İYİ Parti üzerinden kendinize siyasi rant sağlamaya çalışmayın. Çünkü konuştukça batıyorsunuz. Söylediklerinizle uygulamalarınız çok farklı. O nedenle şu sayılı günlerinizde Karacabey’in sorunlarına odaklanın, yarım bıraktığınız projelerinizi tamamlayın.” diye konuştu.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ