Zirvede Haber

Kalbiselim’e BBP Desteği! “Yanınızdayız!”

Kalbiselim’e BBP Desteği! “Yanınızdayız!”

01.10.2014 tarihinde Bursa’nın Yıldırım İlçesi Duaçınarı Mahallesinde kurulan Kalbiselim Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği şehrimizde ihtiyaç sahibi yetim ve engelli ailelere hizmet vermekte olup, ayrıca özellikle son zamanlarda ülkemize Suriye’den iltica eden yetim ve engelli ailelere de hizmet veriyor.

Kalbiselim Derneği çalışmaları kapsamında Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa İl Göç İdaresi, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Bursa İlçe Kaymakamlıkları, AFAD, Kızılay, Bursa İl Müftülüğü, Bursa Kent Konseyi ve diğer birçok sivil toplum kuruluşu ile birlikte koordineli olarak ortak proje ve faaliyetler yürütmekte.

Kalbiselim Derneğine kayıtlı ihtiyaç sahibi 6 bin aile tahmini 30 bin kişiye yardımcı olmaya çalışmaktadır. Dernek asli olarak kimsenin diline, dinine, ırkına, mezhebine, siyasetine bakmaksızın yardım etmekte. Bu ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımın yanı sıra dernek binasında 300 Suriyeli yetime burs verilmekte. Babaları ya da anneleri Suriye’deki iç savaşta şehit edilmiş yetim, öksüz çocuğumuza da iki yıldır uyum şartları çerçevesinde eğitim alıyor.

Yürütülen bu faaliyetler ile hem mazlumların yarasına merhem olmaya, hem de devletimizin üzerindeki yükü bir nebze olsun hafifletmeye çalışılıyor. Dernek binası haftanın 7 günü 24 saat açık olmakta olup halkımıza hizmet vermeye devam etmekte. Bursa’da önemli bir sosyal eksikliği kapatmaya çalışan derneği BBP Milletvekili adayları ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Milletvekili adayları İsmail Demir ve Şaban Demir ile il-ilçe yöneticileri Bursa’nın kalbine dokunan Kalbiselim Derneğini Ziyaret etti.
Dernek Başkanı Osman İpekçioğulları tarafından karşılanan heyete dernek faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Heyet, Büyük Birlik olarak derneğe nasıl bir katkı koyabileceğini değerlendirdikten sonra BBP’nin seçim süreci içinde yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra dernek yönetimiyle de sağlıklı bir değerlendirme yaptı.

Milletvekili adayı İsmail Demir; “Kuruluş tarihinden bu yana binlerce ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin kalbine dokunan, vefa destek grubu adı altında başarılı hizmetlere imza atan kıymetli Başkanımız Sn. Osman İpekçioğulları ve değerli yönetimine tüm çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunar, ilgi alaka ve samimi karşılamalarından ve takdim ettiği anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür ederiz. Büyük Birlik Partisi olarak kendilerine bundan sonraki yapacağı tüm dernek faaliyetlerinde biz varız diyoruz. BBP olarak Bursa’mızın değerlerine sahip çıkmaya sosyal dayanışma çalışmalarına destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ