Zirvede Haber

İYİ PARTİ MİTİNGİ’NE BURSA’DA BURSARAY ENGEL!

İYİ PARTİ MİTİNGİ’NE BURSA’DA BURSARAY ENGEL!

Bursa’da metro seferleri, her ne hikmetse, İYİ Parti Genel Başkanı Metal Akşener’in mitingi saatinde arıza yaptı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş’ın Bursa’da gerçekleştireceği miting saatlerinde arıza gerekçesi ile yarım saati aşkın süre çalıştırılmadı.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş’ın Bursa’da Kent Meydanı’nda gerçekleştireceği miting öncesi Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BURULAŞ tarafından miting alanına gelen metro seferleri durduruldu.
İYİ Parti kaynaklarının aktardığına göre saat 14.00’te gerçekleştirilecek miting öncesi 13.00-14.00 saatleri arasında Uludağ Üniversitesi istikametinden Kestel istikametine giden metro seferleri arıza gerekçesiyle durdurularak mitingin olduğu Kent Meydanı’na olan seferler aksatıldı.
Metroda yapılan duyuruda “Uludağ Üniversitesi istikametinden Kestel’e giden metro seferleri arıza nedeniyle yarım saat ertelenmiştir” duyurusu yapıldı.
Öte yandan Akşener’in bugünkü mitingi öncesi yalnızca miting alanını gösteren şehir kamerası da sistem arızası nedeniyle uzun bir süre hizmet vermedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ