Zirvede Haber

2023 Dünya Buz Hokeyi Çocuk Turnuvası İstanbul’da başladı

2023 Dünya Buz Hokeyi Çocuk Turnuvası İstanbul’da başladı
Turnuva, 28-29-30 Nisan tarihlerinde Zeytinburnu Buz Adası’nda düzenleniyor. Minik sporcuların buz üzerinde vereceği kıyasıya ve eğlenceli mücadeleyi Verita sponsorluğunda Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu düzenliyor.
2023 Dünya Buz Hokeyi Çocuk Turnuvası bugün İstanbul’da başladı. Ana sponsorluğunu meyve markası Verita üstlendiği turnuvanın final maçı 30 Nisan pazar günü yapılacak. Seyirciler turnuvayı ücretsiz takip edebiliyor. Verita’nın ana misyonu, tüketicileri sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirmek, aktif ve sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmek. Çocukların sportif aktiviteleri hayatlarının bir parçası haline getirmesinin sağlıklı bir geleceğe adım atmak konusunda önemine gönülden inanan Verita, bu inanca paralel olarak sporu da destekliyor.

Sağlık ve keşif heyecanı Veritanın DNAsında var

“Dünyanın Meyvesi” sloganıyla Verita, tüketicileri hiç denemedikleri, hatta duymadıkları dünya meyveleriyle tanıştırıyor. Marka DNA’sında sağlık kadar yeniliklere olan ilgi ve keşif de olan Verita’nın desteklemek için Türkiye’de yeni yeni popüler olmaya başlayan bu taptaze sporu seçmesinin arkasında yatan sebep de işte bu keşif heyecanı.

Verita, buz hokeyi çocuk müsabakalarını destekliyor çünkü gelecek nesillerin sağlığını önemsiyor ve çocukların günümüzde sağlıksız abur cuburlara olan ilgisini endişe ile takip ediyor.

Minik sporcuların enerji ihtiyacını Verita karşılıyor

Buz hokeyi güç ve enerji gerektiren zor fakat eğlenceli bir spor. Turnuva boyunca minik sporcuların enerjiye ihtiyaç duyduğu her anda, Verita meyveleri ile yanlarında olacak. Hem meyve ihtiyaçları karşılanacak hem de sporcuların sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmaları desteklenecek.

Verita, turnuva sponsorluğu dışında yıl boyunca devam edecek minikler liginin de sponsoru olarak sporu ve sağlıklı yaşam tarzını desteklemeye devam edecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ