Zirvede Haber

Alperen Ocakları’ndan Alfatlı’ya tam destek…

Alperen Ocakları’ndan Alfatlı’ya tam destek…

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve 28.Dönem Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı’ya, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında bir destek de Alperen Ocakları Bursa İl Başkanı Ferhat Levent ve yönetim kurulundan geldi.

28 Dönem Büyük Birlik Partisi Bursa Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı, Türkiye’nin ikinci yüzyılının biçimlendirecek 14 Mayıs seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Alfatlı seçim ofisinde misafirlerini ve destekçilerini de ağırlamaya devam ediyor.
Önceki gün Alfatlı’ya ziyarete gelen Alperen Ocakları Bursa İl Başkanı ve yönetim kurulu Ferhat Levent hem hayırlı olsun dileklerini hem de desteklerin iletti. Levent Yapmış olduğu kısa konuşmada “ 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek genel seçimlerde Bursa 1.Bölgeden aday olan aynı zamanda BBP Genel Başkan Yardımcısı ,Alperen Ocakları Vakfımızın kurucuları arasında yer alan ,ağabeyimiz büyüğümüze bugün hem ziyaret ediyoruz hem de kendilerine Bursa genelinde Alperen Ocakları’nın gönüllüsü yüzlerce Alperenimizle sahaya ineceğimizi belirtmeye geldik. İnşallah bu seçimlerde şehid liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bizlere manevi mirası olan Büyük Birlik Partisi’nin TBMM’de grup kuracağı bir dönem olacaktır. Ağabeyimiz Ekrem Alfatlı hem davamızı hem Bursa’mızı TBMM’de layıkı ile temsil edecektir. Biz buna inanıyoruz” dedi.


Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1.Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı da bugün Alperen Ocakları Bursa İl Başkanı Ferhat Levent ve yönetiminin ziyaretleri bizleri fazlası ile mutlu etmiştir. Onların destekleri gücümüze güç katmıştır. Ebedi Siyasi Liderim ,Şehidimiz Muhsin Başkanımın “Gözbebeğim “dediği ,ALPERENLERİMİZ Şehidimizin bize emaneti ve bizim de gözbebeğimizdir.Hepsinden Allah razı olsun Rabbim onların ayağına taş değdirmesin dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ