Zirvede Haber

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINI KUTLARKEN DÜŞÜNMEK LAZIM.

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINI KUTLARKEN DÜŞÜNMEK LAZIM.

Geçmiş dönem CHP Parti Meclis Üyesi Güler Buğday kaleme aldığı yazıda;

Tek Adam değil, dünyanın saygı duyduğu Tek Lideri şükran ve minnetle anmak zorundayız.
Bir lider çıkıyor; ülkesini kurtarıp laik cumhuriyeti kuruyor. Devrimler yapıyor ve dünyada bir eşi benzeri olmayan bir bayramı çocuklara hediye ediyor.
23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun.
Sonra bir Tek Adam çıkıyor, ülkedeki tüm değerleri yok edip halkların hakkı olan tüm yer altı yer üstü varlıklarımızı satıp yağmalatıp çocuklarımızı aç ve geleceksiz bırakıyor.
Bu gün bu anlamlı çocuk bayramını kutluyoruz ama nasıl????
Tarikat ve cemaatlerin sapkınlıklarına feda edilen yavrularımız, yatağa aç giren, açlıktan okullarda bayılan çocuklarımızla.
2.5 aydır deprem felaketine uğrayan çocuklarımızın çıplak, korumasız pislik içinde aç ve susuz hatta farelerle yatmak zorunda bırakılmış ve çadır içine giren yılanın sokması ile yaşamını yitirmiş çocuğumuzun acısı ve utancı ile bu bayramı kutlayacağız.
Anneler ve babalar, uyanın, düşünün, vicdanlı olun ve insanca davranarak tüm çocuklarımızın geleceğini kurtarmak için karar verin.
Çocuklarımızın geleceği ülkemizin aydınlığa çıkması için birleşin, barışın ve bu ilkel, bağnaz, gerici ve sapkınlıkların egemen olmayacağı demokratik Cumhuriyetimizi yeniden inşa ederek TBMM’nin saygınlığını kazandırın.
Tüm dünya bizlere özensin ve 23 Nisan çocuk bayramı gerçekten bayram olsun.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ