Zirvede Haber

Büyük Birlik Partisi Bursa Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı’ya Mustafakemalpaşa’da yoğun ilgi

Büyük Birlik Partisi Bursa  Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı’ya Mustafakemalpaşa’da yoğun ilgi

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve 28.Dönem Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı, 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında Mustafakemalpaşa’nın köylerini ziyaret etti.

28 Dönem BBP Bursa Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı, Türkiye’nin ikinci yüzyılının biçimlendirecek 14 Mayıs seçim çalışmalarına devam ediyor.   BBP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Aydoğan ve yönetimi, BBP Bursa Milletvekili Adayları İsmail Demir, Harun Çiçek, Kemal Akyıldız, ,M.Erhan Altan, Hasan Uslu, Kadriye Öz, Nail Artuç ve Mehmet Can Özer’in de hazır bulunduğu program kapsamında ,Sincansarnıç ,Eski Kızılelma, İncilipınar, Kocakoru ziyaret eden Ekrem Alfatlı vatandaşlarla sohbet edip talep ve sorunlarını dinledi.

Türkiye Sevdamız Bursa İçin Hazırız mottosuyla seçimlere hazırlandıklarını ifade eden BBP Genel Başkan Yardımcısı ve 1.Sıra Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı  Mustafakemalpaşa’da karşılaştıkları ilgiden de çok memnun olduklarını söyledi. Alfatlı yaptığı konuşmada , “Bizler Anadolu insanının iktidara uzanan nefesiyiz. Ben Bursa’nın yerlisiyim annem Bursa’nın Keles’in Kozubudaklar köyünden. Ben Bursa doğumluyum. Bursa’nın bütün sorunlarını biliyoruz. Mahalle ve köylerimizi karış karış dolaşmak, girilmedik ev sıkılmadık el bırakmamak sureti ile vatandaşlarımızın tüm sorunlarını ve çözüm yollarını biliyoruz.

Bizler 30 yıllık siyasi partisiyiz. Bizler ilk defa barajsız olarak seçime giriyoruz. Bugüne kadar vatandaşlarımız Bizler Muhsin Başkanı seviyoruz, BBP baraja takıldığı için oy vermiyoruz diyorlardı. Yeri sistemde baraj sorunumuz yok. Bizleri temsilci olarak TBMM’ye gönderdiğinizde sizlerin tüm sorunlarınızın takipçisi olacağız. Önümüzdeki seçimlerde sizlerden Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a genel seçimlerde Anadolu insanının sesi BBP ‘ye oylarınızı istiyoruz.

Bu vesile ile mübarek ramazan bayramınızı tebrik ediyor sağlık esenlikler ve mutluluklar diliyorum.” dedi. Köylülerle iftar açan Ekrem Alfatlı ve milletvekili adaylarına Yörük ve Türkmen Kültürünün önemli bir parçası Keyfiye hediye eden  Mustafakemalpaşalılar Alfatlı’ya seçimlerde destek sözü verdiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ