Zirvede Haber

14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımızın balkonda konuşmasını istiyorsanız durmadan yorulmadan koşacağız

14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımızın balkonda konuşmasını istiyorsanız durmadan yorulmadan koşacağız

Seçime sayılı günler kala siyasi partiler seçim ofislerini açmaya devam ediyor. AK Parti Gemlik Seçim Koordinasyon Merkezi teşkilat mensupları ve vatandaşların katılımıyla açıldı.
Gemlik Stadının karşısında Orhangazi caddesi üzerindeki seçim ofisinin açılışına AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, AK Bursa İl Başkan Yardımcısı Salih Bahadır, AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Osman Alemdar, Gemlik SKM Başkanı Ferhat Özdemir, Meclis Üyeleri, ana kademe, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte kuruluşundan bugüne emek vermiş teşkilat mensupları katıldı.
AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Osman Alemdar yaptığı konuşmada “Cumhurbaşkanımızın devrim niteliğinde icraatlar yaptıklarına şahitsiniz. Yapacaklarına da şahit olacaksınız. Hep birlikte Türkiye, hep birlikte Recep Tayyip Erdoğan diyoruz. Birlik beraberliğimiz çok önemli. Canımızı dişimize takıp çalışmalıyız. 14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımızın balkonda konuşmasını istiyorsanız durmadan yorulmadan koşacağız. Bir olacağız diri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız” dedi.
14 Mayıs seçimlerinde 13.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtirmek ve milletvekili sayısını arttırmak için gece gündüz çalışacaklarını, çalınmadık kapı, sıkılmadık el ve girilmedik gönül bırakmayacaklarına dikkat çeken AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, “Cumhur ittifakı olarak ittifak ortaklarımızla birlikte, bir saniye bile ayrışmadan, bir tek kavga ve gürültümüz olmadan bir süreç yaşadık. Bizim ortak olmamızı sağlayan ve birleştiren bir tek konu var. O da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bekası ve geleceğidir. Cumhur ittifakımızın kapılar arkasında Cumhurbaşkanı Yardımcılığı pazarlıkları, bakanlık pazarlıkları yok. Karşı tarafa baktığımızda Cumhurbaşkanı adaylıklarından önce Cumhurbaşkanı yardımcılığı, Bakanlık pazarlığı yaptılar” ifadesini kullandı.
MESTEN, ŞEHİT ANNESİYLE GÖRÜŞTÜ
Gemlikli Şehidimiz Mehmet Güngör’ün annesi Ayşe Güngör’le yakından ilgilenen Milletvekili Osman Mesten, “ Cumhurbaşkanı adayı açıklanıncaya kadar 6’lı olan masa, adayın açıklanması ile beraber, 7’li masa oldu. 7. olan ise, HDPKK. Bir gün HDP’den bir gün PKK’dan, Ankara’dan, Kandilden sürekli açıklama geliyor. ‘Öcalan serbest kalacak’ diyorlar. 40 bin tane şehidimizin katillerinin serbest kalacağını söylüyorlar. Cumhurbaşkanımızla birlikte ülkemizde terör belası bitme noktasına geldi. Operasyonlarımızı sınır ötesinde gerçekleştiriyoruz dedi ve ekledi “İşin doğrusu ne ise onu söylemek lazım. 14 Mayıs seçimlerinde TOGG’u yapan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı mı, yoksa çeşme açılışıyla övünen Kemal Kılıçdaroğlu’nu mu seçeceğiz? Bir yanda iş yapan, icraat yapan, yaptığı işlerle milletin gönlüne taht kuran bir lider var. Öbür tarafta bol bol laf söyleyip hiçbirini tutmayan birisi var. Bir yanda ‘Dünya beşten büyüktür.’ diye meydan okuyan lider var, öbür yanda Avrupa’ya, Amerika’ya biatını şimdiden açıklayan Kılıçdaroğlu var.”


Konuşmaların ardından dualarla birlikte AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi ofisi açıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ