Zirvede Haber

Çocuklar ara tatilde LEGO City etkinlikleri ve deniz kızı gösterisiyle eğlenecek

Çocuklar ara tatilde LEGO City etkinlikleri ve deniz kızı gösterisiyle eğlenecek
Merlin Entertainments bünyesinde yer alan eğlence merkezleri LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul ve SEA LIFE İstanbul 15-23 Nisan tarihlerinde düzenleyeceği ara tatil etkinlikleriyle çocuklara eğlenceli anlar yaşatacak.
Merlin Entertainments bünyesinde yer alan eğlence merkezlerinden LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul ve SEA LIFE İstanbul 15-23 Nisan tarihlerinde düzenleyeceği etkinliklerle ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşatacak. LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da “Senin Şehrin, Senin Kuralların” temasıyla düzenlenecek etkinlikler saat 12.00’de, SEA LIFE İstanbul su altı deniz kızı gösterileri ise 12.30, 14.30 ve 16.30 saatlerinde başlayacak.

Şampiyonlar Şehrinde görevleri tamamla, şehrin şampiyonu ol!

Çocuklar “Senin Şehrin, Senin Kuralların” temasıyla düzenlenecek LEGO City etkinliklerinde minifigürlerden aldıkları görevleri tamamlayıp ‘Şehrin Şampiyonu’ olacak. Tamamladıkları her görev için bir yıldız sahibi olan çocuklar Roket Yarışçısı Ricky ile akrobatik uçuş yapacak, Hızlı Gary ile bir araç inşa edip hayvanları kurtaracak, Korkusuz Fi ile sokak sanatını keşfedecek ve Mekanik Max ile hayal gücünü geliştirecek tasarımlar yapacak. 4 görevi tamamlayan çocuklar Şehrin Şampiyonu rozetinin yanı sıra sürpriz hediyelerin de sahibi olacak.

23 Nisan Panayırı çocuklarla şenlenecek

Ara tatilin son günü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da çocuklar ve aileleri için düzenlenecek etkinlikte çocuklar Şampiyonlar Şehri’nin 23 Nisan panayırı için renkli arabalarını tasarlayarak sergileyecek.

Ara tatil boyunca hafta sonları ve 23 Nisana özel su altında deniz kızı gösterisi 

SEA LIFE İstanbul’da 15-16-21-22 ve 23 Nisan tarihlerinde çocuklar ve aileleri su altındaki deniz kızı gösterileriyle keyifli anlar yaşayacak. 23 Nisan’a özel gösteride ise deniz kızları su altında Türk Bayrağı açacak. 15-23 Nisan tarihleri arasındaki hafta içi günlerde çocuklar boyama atölyesi ve yüz boyama etkinlikleri sayesinde renklerle dolu keyifli anlar yaşayacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ