Zirvede Haber

ÇATSANDER; Neyin Kafasını Yaşıyorsunuz! Verilen Sözler Yerine Getirilmedir!

ÇATSANDER; Neyin Kafasını Yaşıyorsunuz! Verilen Sözler Yerine Getirilmedir!

Bitmeyen çile Kestel Çataltepe Sanayi Sitesi mağdurları 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri öncesi 21 yıllık iktidar AK Partilileri her konumda uyarıyor. ÇATSANDER Başkanı Zekai Akdoğan konuyu en üst makamlara taşıdıklarını belirterek; “SİYASİ PARTİLER ŞEHİRLERDEKİ MİLLETİN VEKİLLERİNİ SEÇERKEN KENDİLERİNE İTAAT EDENLERİMİ, YOKSA HALKIN SORUNLARINI, SIKINTILARINI, DERTLERİNİ DİNLEYEN VE SORUN ÇÖZECEK KİŞİLERDENMİ SEÇER, SEÇMESİ LAZIM VEYA SEÇİYOR. Vekili bulunduğu şehirlerden seçilen vekillerin, o şehrin sorun ve sıkıntısını çözmek, o sıkıntıları daha üst makamlara taşımak değilmidirki! Yoksa biz mi yanlış biliyoruz. Ben ÇATSANDER DERNEĞİ başkanı Zekai AKDOĞAN ve ekibimle birlikte, Bursa esnafının yaşamış olduğu mağduriyeti anlatabilmek ve çözmek amacıyla, kapısı çalınmadık hiçbir siyasi merci kalmadı diyebilirim. 3000 Bursa esnafının ortak sorunu ve problemi olan Çataltepe’deki ellerinden alınmak istenmiş sanayi sitesindeki işyerleri için siyasilerin hiçbirisi bu güzel şehir Bursa esnafımızın sorunu için elini taşın altına koymaması bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Siyasi partilere çağrımız, vekil seçerken vatandaşın seçeceği vekilleri seçerseniz, hem partiler kazanacaktır, hem de halk kazanacaktır.” ifadelerini kullandı.

ÇATSANDER Yönetim Kurulu Üyesi Dokumacılar Oda Başkanı Aydın Çitil’de sosyal medyasından 2023 ocak ayında Zekai Akdoğan’ın bir paylaşımını yineleyerek; “Sesimizi duyan yok mu?” diye not düştü. İşte o paylaşım; ”

“Eyyyyyy Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş bey,
1 . Biz ÇATSANDER ailesi olarak mağduriyet yaşayan Bursa esnafları ve sanayicileri olarak bir topluluğuz, yani STK yız. Onlar değiliz.
2. Yine biz ÇATSANDER üyeleri, çataltepe sanayi sitesi projesi devam ederken, hepimizde borcumuzu zamanı geldikçe takır takır ödedik.
3. Şahsımla birlikte arkadaşlarımla beraber Ak parti il başkanlığında, Davut Gürkan başkandan Çevre ve Şehircilik bakanımızdanda randevu talebinde bulunduk.
4. Devletimizin çıkarmış olduğu, ilk evim ilk işyerim kampanyasındanda, malesefki hiçbir ÇATSANDER üyeleri olarakta, çataltepe sanayi sitesinde kaydınız var diyede faydalanamadık.
Neyin kafasını yaşıyorsun sayın başkanım. Bir STK’ya nasıl hitap edeceğinizi en iyi bilenlerdensiniz. Sizi saygıya davet ediyorum.
ÇATSANDER DERNEĞİ BAŞKANI
Zekai AKDOĞAN”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ